Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy majdnem mindegyik stylist /aki férfi/ tisztára nőies és affektál?

Figyelt kérdés
Mostanában találkoztam három stylisttal és mindegyiknél kifejezetten női vonásokat fedeztem fel. Nőiesen riszálták magukat, vékony /kappan/ hangon kommunikáltak és affektáltak.
2009. szept. 1. 18:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ma 20:42

Meleg a leves! Akikről írsz azok homoszexuálisok!

2009. szept. 1. 21:07
 12/18 A kérdező kommentje:
Még kiegészíteném az állításomat a divattervezőkkel. Persze itt megintcsak férfi divattervezőkre gondoltam.
2009. szept. 1. 21:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert a többségük valóban elég nőies lelkű (vagy meleg, vagy bi, kisebb részében hetero), és mert ez a szakma ilyen lelkületet (kreativitás, szépérzék a színekhez, formákhoz, kecsesség, kifinomultság) kíván. Aki nagyon férfias lelkületű, az nem stylistnak megy, hanem katonának, vagy valami férfiasabb munkára.
2009. szept. 2. 00:11
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

21:07-es!

Fájó a tudatlanságod, de nem baj. Elrettentő példa is kell. Kérlek olvasd el újra, ÉS próbáld meg megérteni, amit írtam. Meleg vagyok, és biztos vagyok benne, hogy több homóval és transzival találkoztam, mint te (valaha is akarsz és fogsz).

A homo férfi nem gyakrabban nőies, mint egy hetero, és egy homo nő nem gyakrabban férfias, mint egy hetero. Ez van. Persze mindenütt vannak kivételek, de az arány megegyezik.

2009. szept. 2. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:

ma 14:39

Megismétlem, hogy értsd!

Ami meleg az a leves, vagy a füdővíz. Aki a saját neméhez vonzódik az homoszexuális (és akkor még PC voltam)!

Nem vagyok hajlandó elfogadni a hülyeségeiteket! Mi lesz a következő? Legközelebb már kiscsillagnak kell szólítani a fajtádat, hogy ne sértődjön meg?

2009. szept. 2. 19:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem kell a "kiscsillag" :)

Csak tolerancia, és tisztelet. Rengeteg szó van, ami több jelentésű. Nem fogsz éppen a "meleg" szavunkba belehalni. És ha tetszik, ha nem én homoszexuális vagyok, de meleg is :) Mindkettő helyes, és használata azt mutatja, hogy egy kis tisztelet szorult beléd.

Fogadd el, hogy nem csak a levesed meleg :)

2009. szept. 2. 19:34
 17/18 anonim válasza:

A férfi homoszexuálisoknak 3 fajtájuk van! Ez egy homoszexuális barátomtól tudom, ő meg azért már csak tudja, hogy miben él.

A három "típus" pedig:

A nő, a gyenge fél, aki meghajlik az akarat előtt.

A férfi, az erős fél, aki érvényesíti akaratát.

És vannak azok, akik mindkét szerepet szívesen játsszák, ők szívesen vannak felül is, de alul sem érzik elveszettnek magukat.

Ismétlem, ezt egy homoszexuális fiú mondta nekem, nem én alkottam róluk véleményt, de egyetértek az ismerősömmel.

2010. febr. 9. 10:25
 18/18 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy itt nem az öltözködésről beszéltem, hanem a belső lelkületről. Az ismerősömről sem mondaná meg egy földi halandó sem, hogy meleg lenne. Amíg el nem mondta, én sem tudtam. Szóval a külső nem mérvadó, de tény, hogy aki nőiesen illegeti magát mindenképpen a meleg megnevezést fogja hallani. Ne sértődjön meg egy stylist se...
2010. febr. 9. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!