Mi lehet az oka annak, hogy majdnem mindegyik stylist /aki férfi/ tisztára nőies és affektál?
ma 20:42
Meleg a leves! Akikről írsz azok homoszexuálisok!
21:07-es!
Fájó a tudatlanságod, de nem baj. Elrettentő példa is kell. Kérlek olvasd el újra, ÉS próbáld meg megérteni, amit írtam. Meleg vagyok, és biztos vagyok benne, hogy több homóval és transzival találkoztam, mint te (valaha is akarsz és fogsz).
A homo férfi nem gyakrabban nőies, mint egy hetero, és egy homo nő nem gyakrabban férfias, mint egy hetero. Ez van. Persze mindenütt vannak kivételek, de az arány megegyezik.
ma 14:39
Megismétlem, hogy értsd!
Ami meleg az a leves, vagy a füdővíz. Aki a saját neméhez vonzódik az homoszexuális (és akkor még PC voltam)!
Nem vagyok hajlandó elfogadni a hülyeségeiteket! Mi lesz a következő? Legközelebb már kiscsillagnak kell szólítani a fajtádat, hogy ne sértődjön meg?
Nem kell a "kiscsillag" :)
Csak tolerancia, és tisztelet. Rengeteg szó van, ami több jelentésű. Nem fogsz éppen a "meleg" szavunkba belehalni. És ha tetszik, ha nem én homoszexuális vagyok, de meleg is :) Mindkettő helyes, és használata azt mutatja, hogy egy kis tisztelet szorult beléd.
Fogadd el, hogy nem csak a levesed meleg :)
A férfi homoszexuálisoknak 3 fajtájuk van! Ez egy homoszexuális barátomtól tudom, ő meg azért már csak tudja, hogy miben él.
A három "típus" pedig:
A nő, a gyenge fél, aki meghajlik az akarat előtt.
A férfi, az erős fél, aki érvényesíti akaratát.
És vannak azok, akik mindkét szerepet szívesen játsszák, ők szívesen vannak felül is, de alul sem érzik elveszettnek magukat.
Ismétlem, ezt egy homoszexuális fiú mondta nekem, nem én alkottam róluk véleményt, de egyetértek az ismerősömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!