Délelőtt felhívott valaki, aki egy állítólagos hirdetésből tudta meg a számomat. Mi a teendő ilyenkor?
Semmilyen hirdetést nem adtam fel, de felhívott valaki délelőtt, hogy engem keres. Mondta a nevemet, és megkérdezte, hogy még mindig abban a városban lakok, ahol... (ekkor a várost is mondta). Kértem, hogy mutatkozzon be, nem volt ismerős a neve.
Valaki szórakozik velem, vagy tényleg valaki feladott a nevemben egy 'hirdetést'? Hogyan tudnék utána járni?
Legjobb azt tenni, amit az első válaszoló írt, amennyiben továbbra is hívogatnak ez ügyben.
Megkérdezhetem, hogy miről szólt a "hirdetés"?
Azért valahol félelmetes, hogy egyesek visszaélnek az ember nevével, telefonszámával. Akár csak azért, hogy szórakozzanak.
Elég sanszos, hogy v.melyik "jóakaród" adta meg az adataidat.
Szeretném látni a képét, ő mit szólna hozzá, ha vele történne ilyen...
ilyen velem is szokott történni..
ugyanis régen (pár évvel ezelőtt) a telefonszámom valamien kozmetikusé volt
néha felhivanak ilyenek, akkor mondom nekik, h nem, ez egy privát szám... viszont jöbnnek ilyen szöveggel, hogy az újságban meg hirdetésben látták a számom...
ami lehetlen, mert pár éve már a nevemen van a telefonszám.. azt meg nem hiszem, h régi újságokban talált hirdetés miatt hivogatnak.
szerintetek ez zaklatás???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!