Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magántanuló szeretnék lenni....

Magántanuló szeretnék lenni. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Magántanuló szeretnék lenni, hogy itthon tanulhassak. Tudom, hogy nem könnyű egymagamban megtanulni mindent, de szerintem menne. Ha pedig nem, még akkor is van lehetőségem visszamenni suliba, mint ahogy a tanulók többsége csinálja.:D Szóval én már most elkezdeném, ha tehetném. A gond csak az, hogy anyum azt mondja, ahhoz, hogy magántanuló lehessek, kiemelkedőnek kell lennem valamiből, vagy ilyesmi. Pl.: színészkedjek, legyek énekesnő, vagy profi valamilyen sportból. Én szívesen lennék profi vmi sportból, vagy bármi, de nem tudom, miből lehetnék... úgy nagyon semmihez sem értek, bár jól sportolok, de nem járok edzésekre.:S Mit csináljak? Miből legyek kiemelkedő?:S Pls adjatok valami tanácsot, mert már most nem bírom a sulit.:(:(:( (Nem a tanulás miatt, hanem a közösség miatt...)

16/L

2009. szept. 1. 15:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

:( A zárkózott embereknek minden sokkal nehezebb az életben.:( Nem könnyű megváltozni. Nem lehet egyik napról a másikra csendes lányból bőbeszédű, nagyszájú csajjá válni.

Mivel zárkózott vagyok, a fiúknál is kevesebb esélyem van. De nem tehetek róla, hogy ilyen vagyok.:(:(

2009. szept. 2. 20:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó hozzászóló vagyok. Hát igen :S Olyan rossz ez..nem is hiszem, hogy megtudnék változni..ha pl. szerepelnem kell akkora stresszbe vagyok :/...
2009. szept. 2. 22:59
 13/14 anonim válasza:
Szia! Sikerült megoldani? Ha igen mit adtatok oknak hogy magántanuló szeretnél lenni?
2018. jan. 3. 20:14
 14/14 anonim válasza:

Én magántanuló vagyok, de az az igazgatótól is függ, hogy mit fogad el. Nálunk kötelező volt engedélyeznie,hisz felvettek egy amerikai filmbe. De nekünk csak profi sportolók, influencerek, énekesek,színészek lehetnek magántanulók.

Egy fiú volt aki teherbe ejtett egy lányt, jött a baba, nem volt pénz, rossz családibánás. Ráadásul a csaj szülni se tud majd, nincsenek kellékei. El kellett mennie dolgozni. Mikor a gyerek már nagyobb lett, visszajött a suliba, elvégezte a 12 osztályt.

2021. máj. 8. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!