Mitől féltek a jövővel kapcsolatban a leginkább?
Figyelt kérdés
Én attól hogy mivel anyukám vesebeteg és eddig kijárt dolgozni külföldre annak ellenére hogy tudta ezzel az életét kockáztatja mert kihagy jópár kezelést,egyszer annyira rosszul lesz hogy az orvosok már nem tudják megmenteni. Illetve attól hogyha ez bekövetkezik nevelőapám valószínű elhagy minket (bátyám és engem) és a házi állatainknak lehet menniük kell mert csak anyum miatt tűri meg őket és hát van egy jópár. Bátyámnak mondjuk hogy könnyű mert van keresete de ellenben nekem nincs.2013. jan. 24. 15:46
1/7 anonim válasza:
Hogy nem találok egy normális fiút, akivel családot lehetne majd alapítani, és akit lehet szeretgetni :(
2/7 anonim válasza:
hogy a szabadságunkat elveszítjük, és nem dönthetünk arról,hogy mit szeretnénk...
4/7 anonim válasza:
Én úgy érzem, hogy egyre gyorsabban telik az idő és egyre gyorsabban telik le az életem, félek, hogy nagyon hamar véget fog érni, pedig még annyi mindent szeretnék tenni és annyi időt szeretnék tölteni a szeretteimmel.
5/7 anonim válasza:
Semmitől. Egyszer közölték, hogy rákos vagyok és meg fogok halni. Már elbúcsúztam a családomtól, meg minden, amikor kiderült, hogy rossz volt a diagnózis, és nem is vagyok rákos.
Mindig minden tőlünk telhetőt meg kell tenni, ha ez mégsem elég, akkor meg nincs miért aggódni, az aggodalom csak ront a helyzeten. Örülj annak, ami van, ne bánkódj amiatt, ami nincs, és ne tarts attól, hogy vajon mi lesz. A jövőbe nem láthatunk, csak annyit tehetünk, hogy amennyire tudunk, felkészülünk rá.
7/7 anonim válasza:
Attól, hogy meg fognak halni egyszer a szüleim. (pedig józan paraszti ésszel tudom, hogy ennek be kell egyszer következni, de azért félek attól a naptól és az utána lévő időszaktól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!