Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Veszprémbe szeretnénk költözni...

Veszprémbe szeretnénk költözni. Tudtok infókat a városrészekről? Melyik milyen és milyen messze van a belvárostól?

Figyelt kérdés

2013. jan. 21. 09:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én imádom, másfél éve lakom itt és 1 db cigányt nem láttam még (de hallottam róluk) pedig gyakran kimozdulunk. Én az egyetem környékén lakom, a sportolást is itt szerettem meg, ott az Aréna de a legtöbb általános suliban oktatnak vmi kűzdősportot úgy vettem észre. Este azért találkozni részeg egyetemistákkal :D de engem sose zavartak bár volt hogy arra ébredtem fel.
2013. jan. 21. 12:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. jan. 22. 11:05
 13/14 anonim ***** válasza:

igazából nem nagyon van Veszprémnek rossz környéke. abba a pokoli toronyban úgyse nagyon esélyes, hogy mennél, mert egyrészt kint van a francban, közelében semmi, csak gyárak, másrészt kétlem, hogy van ott eladandó/kiadandó lakás...

a "rossz" környék az esetleg a Haszkovó lakótelep, legalábbis ez nem igazán számít "úri" környéknek, de azért elég messze van a rossztól. egy példa: anno volt egy debreceni barátom, akivel a Haszkovóra költöztünk albérletbe, és ő azt mondta (nem ismerve a várost), hogy hát ide nem kell túl sok óvintézkedés, (sok zár ajtóra, riasztó, stb.), mert elég jó környék. nos, az számít a legkevésbé jónak, de neki jónak tűnt, mert náluk egy olyan annak számított...a belváros meg a legmesszebbi résztől is kb. 25 perc gyalog, mivel pici a város. mi kint lakunk (már, a szülői ház) a legszélén, konkrétan az utolsó utcában, és az van 25 percre.

2013. jan. 27. 22:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is szívesen költöznék Veszprémbe, de hát hiába... Sok pénz lenne, meg sok energia kiszakadni Borsodból, ami nem nagyon van, de ha egyszer költözök, mindenképpen oda szeretnék... Borsodba szinte nulla munkalehetőség... és itt rossz a közbiztonság megyei szinten!
2014. szept. 5. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!