Szerintetek mennyire biztonságos szociális gondozóként tevékenykedni egy roma telepen?
Bár én magam nem vagyok szociális munkás, van pár ilyen ismerősöm. Egy esetről hallottam, amikor egy félreértésből adódóan egy roma pasas megütött egy szociális gondozó férfit.
Tanárnak ne menj, olyan iskolában tanítani, ahová mélyszegénységben élő és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek járnak, szó szerint életveszélyes. Az alsó tagozat oké, de a felsőben elég durva dolgok történnek rendszeresen.
A családlátogatás értesüléseim szerint biztonságosabb, én jelentkeznék a helyedben.
Még tűzoltóként vagy bánya robbantóként is biztonságosabb dolgozni.
Láttam már hogy hogy viselkednek cigányok a szociális alkalmazottakkal vagy azokkal akik tűzifát vittek mert "rászorulók".
Úgy beszélnek velük mint a kutyával , hálátlan az összes.
Egy szoc. alkalmazott ismerősömnek betörték a cigányok a szélvédőjét.
Ilyen munkakörhöz veszélyességi pótlék is járna.
Mint részegen kamiont vezetni olyan hóban amilyen ma volt. :)
Én kihagynám az biztos mert ezek az organizmusok mindenre képesek mondhatják, hogy megloptad őket, megüthetnem, kunyerálhatnak, erőszakoskodhatnak, bajba sodorhatnak ne menj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!