Milyen a buta ember szerintetek? Éreztétek már magatokat butának, értetlennek? Mi történt?
Figyelt kérdés
Most ezen gondolkodom. Tudom hogy ez a hülyeség de na.. Ma egy félreértés miatt leégettem magam. Nem jött most jól ez az önbizalmamnak, így teljesen elgondolkodtam rajta hogy lehet tényleg buta vagyok és észre sem vettem eddig? Bár mondjuk van diplomám, érettségim stb. de az nem takar észt is, emberileg még lehetek buta. Hogy vagytok ti ezzel?2013. jan. 15. 22:00
11/13 anonim válasza:
Az önbizalom itt tényleg kulcsszó!Akit valamelyik családtagja sokat "biztatott"azzal,hogy úgysem viszi semmire,az ne csodálkozzon,ha akár butának érzi magát.Én olykor teljesen félrebeszélek,vagy elfelejtek szavakat azokon a nehéz napokon,azután biztatom magam,hogy akivel beszéltem hamar elfelejti a dolgot.Ő ugyebár nem tud rólam semmit,csak azt látja,hogy zavart vagyok:)
12/13 anonim válasza:
tudom hogy régi de nem érdekel :D nincs olyan hogy buta
13/13 anonim válasza:
Nez bele a tükörbe es megtudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!