Mi a véleményed a kamionsofőr reakciójáról? Jól tette?
Egy faluban haladtam autóval a főúton mikor hirtelen 5-10-re kellett lassítani mert a főút közepén egy 30 fős cigány csorda haladt az út közepén,az egész úttestet elfoglalva.Előttem 3 autó volt, közölük kettő inkább megfordult és más utat keresett.Volt aki rájuk dudált, de nem érdekelte őket, néha odakiabáltak,hogy mit dudálsz köcsög, és hasonlók.A szemből érkező autósok lehúzódtak az út szélére, a csürhe meg némelyik autóra rá is csapott mikor kikerülték.
Aztán jött egy román kamionos nyerges vontatóval és már messziről elkezdett dudálni majd átment menetirány szerinti ellentétes sávba és nyomta a gázt (már jóval a 3-4 fős kocsisor előtt áttért a szemközti sávba -akiket a romák tartottak fel)
Tehát egyenesen a cigányok felé haladt olyan 40-50-el és nyomta a dudát, a csürhe pedig az utolsó pillanatban feloszlott,ugyanis a sofőr nem is lépett rá a fékre csak ment.Ha valaki ott maradt volna tuti,hogy átmegy rajta mert nem tudott volna már megállni.
Ő szépen elment, közben a halálra rémült kisebbség köveket dobált utána,némelyik a pótkocsit el is találta.Aztán már nem rendeződtek vissza, ki lehetett őket kerülni, de még mindig az úton mentek tovább...
Szerintem nagyon bátor dolog volt a kamionostól,ha elüti valamelyik mocskot akkor vagy megáll és meglincselik,vagy továbbhajt és egy cserbenhagyásos gázolással számol majd.De végül jól járt.
És volt köztük 5 évestől a 80 évesig, felháborító mit meg nem engednek ezek maguknak...
Bátor dolog volt.
Én azt mondom: Maradt volna ott mind!
Egyetértek az előzőkkel.
Tudod mi a különbség az elütött cigány és az elütött kutya
között?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A kutya előtt van féknyom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!