Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi a véleményed a párom...

Mi a véleményed a párom reakciójáról?

Figyelt kérdés

Tegnap délután mentünk egy busz mögött olyan 80-al. Elég sokáig nem bírtuk megelőzni mert vagy jött valaki vagy pedig beláthatatlan kanyar volt nem messze.

Közben jött mögöttünk egy hülye Suzukis. Teljesen ránk volt tapadva, szerintem egy fél méter nem volt köztünk. A párom már akkor ideges lett rá. Meg folyamatosan ki-ki nézegetett, előzni akart. Pedig igazán rájöhetett volna, hogy a párom is megakarja a buszt előzni, csak nem tudja. Aztán sikerült a buszt megelőzni. Mentünk tovább 110-el. A Suzuki meg végig közvetlenül ránk tapadva jött. De tényleg alig volt köztünk 1 méter. A párom már ekkor nagyon ideges lett. Asz mondja megszívatja. Nem jött senki szembe. Behúzódott eléggé az út közepére aztán elkezdett szép lassan fékezni. A Suzukis nem bírta megelőzni mert jobbra-balra kacsázott a párom, hogy ne bírjon egyik oldalról se bejönni. Már szinte állóra fékezte a kocsit. A Suzukis meg közbe dudált, meg villogott meg az is tiszta ideg lett már. Aztán a párom visszajött a sávba és felgyorsított egy kicsit. Ekkor a Suzukis elkezdte előzni. A párom meg nem engedte folyamatosan gyorsított ő is mellette. Úgyhogy nem bírt megelőzni a Suzukis mert a párom kocsija jóval-jóval erősebb. Végül visszament az előzésből mögénk, lemaradt és jött mögöttünk tovább olyan 100-200 méterre.

Oké, hogy nagyon paraszt dolog valaki rá tapadni, de azért amit a párom művelt az se sokkal jobb:) Szerinted?

Meg ti mit szoktatok csinálni az ilyenekkel akik így rátok tapadnak?

2013. jan. 5. 10:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A párod se sokkal jobb, mint a suzukis. Én ilyenkor hagyom hadd menjen, aki siet. Engem valahogy nem tud lázba hozni, ha megelőznek..
2013. jan. 5. 11:03
 2/19 A kérdező kommentje:

Épp ez az, hogy nem bírt megelőzni.

Mentünk 110-el, ő meg szorosan mögöttünk elég sokáig. Ha akart vagy bírt volna akkor simán megtudott volna előzni minket.

2013. jan. 5. 11:05
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Előforduhatott volna, hogy a Suzukis belétek száll. Kiszálltok a kocsiból, jön a bézbózütő, meg a kerékkulcs, biztosító, pereskedés. Hiányzik ez? El kell engedni a hülyéket.
2013. jan. 5. 11:08
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
a suzukis is és a párodis igen gyerekes viselkedést mutatott
2013. jan. 5. 11:35
 5/19 anonim ***** válasza:
12%
Már 4szer előfordult hogy nyomtam egy hatalmas satut és a birka televert hátulról.Kettő közülük még nekiállt ugatni Ők a helyszínelést is kifizették. A másik kettő pedig letejelt 200-200ezret gyorsba. Jól lehet az ilyen gyökereken keresni.:)
2013. jan. 5. 11:51
 6/19 anonim ***** válasza:
44%
a busz mögött mennyi hely volt mert ha a busz seggében ment a párod és nem hagyott helyet annak aki próbálkozik az előzéssel akkor a párod sem különb buzukis
2013. jan. 5. 11:53
 7/19 anonim ***** válasza:
50%

"de azért amit a párom művelt az se sokkal jobb:)"

Kár vigyorogni közúti veszélyeztetésért letölthető büntetést is lehet kapni! A "párod" szedjen nyugtatót!

2013. jan. 5. 11:58
 8/19 anonim ***** válasza:
40%

szerintem meg jól tette

a suzukis majmok azt hiszik, hogy ők az autópálya ördögei, mert egy 2 millás sz@rban ülnek, ami mondjuk fiatalabb 3 évnél

engem is idegesít, hogy belevilágít a szemembe, meg rám áll úgy, hogy fékezni se merek

és a suzukisnak kellett volna azzal számolnia, hogy esetleg nem tud titeket megelőzni a mákdarálójával

ha normális autója lett volna, simán elmegy még így is mellettetek, hogy a párod kicsit megleckéztette, ha meg ilyen autója van, akkor ne akarjon keménykedni

2013. jan. 5. 12:14
 9/19 Hunter92 ***** válasza:
100%
A suzukis is hülye volt, de a párod sem volt különb semmivel. A közlekedésben az első szempont mindig a balesetveszélyes helyzet elkerülése/elhárítása. A párod a te életedet is kockáztatja azzal, ha játssza a faszagyereket vagy, ha így próbál szívatni mások csak azért, mert ő ideges. Engem is felcsesz, amikor valaki így rám ragad. Ilyenkor egy kicsit lassítani kell, amennyire lehet, jobbra húzódni és hagyni, hadd menjen. Ha nem kapcsol, akkor indexel jelezni neki. Nehogy azt hidd már, hogy a suzukis nem tudott volna többel menni, ha elengeditek! Nekem egy régi, 12 éves swiftem van és közel sem 110 a vége. "Aki hülye, halljon meg" alapon el kell engedni és kész. Nem a párod dolga, hogy bárkit is megleckéztessen (és joga sincs hozzá), amivel mellesleg magát is és téged is veszélybe sodorhat.
2013. jan. 5. 12:32
 10/19 anonim ***** válasza:

5-ös. Egyvalamit azért jó ha tudsz. A forgalomban részt vevő személy ugyanis hirtelen fékezést csak személy- és/vagy vagyonvédelem céljából végezhet. Ha valaki indokolatlan és hirtelen fékezés miatt koccan az előtte haladóba, a félrevezető személy felelőssége is megállapítható.

Legnagyobb felelőősség persze a hátul haladóé, de attól még téged is büntethetnek.

2013. jan. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!