17 éves vagyok és megvertem egy 15 éves gyereket. Kapok vmit érte?
Azért vertem meg, mert a 13 éves hugomat elcsalta a suliból, hogy mennyen el hozzájuk stb. el is ment de állítása szerint " nemvolt semmi " NEMTUDNI!! 100x megmonduk neki hogy ne foglalkozoon ilyenekel. És csak zaklatta, énmeg meguntam...
Ha feljelentenek mit kapok?
1. válaszoló. Igen lehetett volna több esze is, meg is kapta érte a magáét anyáméktól.
2. válaszoló. nemtudom hogyha a te hugoddal vagy a lányoddal lenne ez, te mit csinálnál??
"nemtudom hogyha a te hugoddal vagy a lányoddal lenne ez, te mit csinálnál??"
- Miért, mit tett? Elhívta a csajt, a csaj meg elment? Botrány...
Ha történt zaklatás, akkor meg azt kellett volna tenned, amit most a srác szülei: feljelentés. Most egy fokkal se vagy jobb nála.
Intelligensebb módon intéztem volna el, az biztos.
Beszélj a szüleivel.. durvább esetben intézetbe is tehetnek téged.
Te szemét! Mi van, ennyire bátor vagy? A nálad kisebbeket meg tudod verni, mi? Miért nem inkább a saját súlycsoportoddal keménykedsz? Én 25 éves vagyok, te gyökér, gyere, velem próbálj b@szakodni!
Ja és itt kérdezted, h. mi mit tennénk, ha nekünk lenne húgunk. Én egyke vagyok, de ha LENNE húgom, akkor eszembe se jutna a barátait vagy az udvarlóit terrorizálni! Egyrészt mert sokkal intelligensebb vagyok, másrészt, mert tudnám, hogy azzal csak azt érném el, hogy a testvérem utálna meg! Ja és bíznék is a húgomban! 13 évesen amúgy miért ne járhatna valakivel?
Én a húgodat csak sajnálni tudom, amiért egy ilyen tapló bátyja van. Remélem, sittre vágnak. A hozzád hasonló agresszív állatokból úgyis mind börtöntöltelékek lesznek. Előre látom, hogy te a feleségedet is verni fogod majd meg a gyerekeidet is, mert ilyen a természeted. Az ilyen erőszak nem megoldás semmire, öcskös! Azzal csak saját magadat rántod a kakiba. Most tanulj a hibádból, amíg nem késő, és többet ne csinálj ilyet! A húgodat meg hagyd, hadd élje a maga életét, nem pólyás már. Ha segítség kell neki, majd úgyis szólni fog. De ezzel a viselkedéssel csak annyit érsz el, hogy utálni fog ő is meg mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!