Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok és megvertem...

17 éves vagyok és megvertem egy 15 éves gyereket. Kapok vmit érte?

Figyelt kérdés
Megvertem csóri gyereket, és feldagad a bal szeme a szemöldökénél és a szeme alatt is. Be is lilult keményen. Jöttek szülei hogy megvernek, vagypedig látletet vetetnek és mennek a rendőrségre. Most ezért kapok vmit ha a rendőrségre mennek? Mivel még csak 17 vagyok. Így nem büntethetnek komolyabban. Sztetek mit kaphatok?? Pénzbírság? vagy vmi mást??

2013. jan. 14. 20:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
És minek verted meg?
2013. jan. 14. 21:02
 2/15 A kérdező kommentje:

Azért vertem meg, mert a 13 éves hugomat elcsalta a suliból, hogy mennyen el hozzájuk stb. el is ment de állítása szerint " nemvolt semmi " NEMTUDNI!! 100x megmonduk neki hogy ne foglalkozoon ilyenekel. És csak zaklatta, énmeg meguntam...

Ha feljelentenek mit kapok?

2013. jan. 14. 21:05
 3/15 anonim ***** válasza:
Be fognak hivni, elbeszélgetnek veled. Remélem, nem lesz belőle "vendetta". Egyébként a hugodnak is lehetne több esze, némelyek szerint 12 éves kora óta már "nő". De a törvények szerint gyerekkorú.
2013. jan. 14. 21:13
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Mint a középkorban... könnyen lehet, hogy lesz valami bajod, de meg is érdemled. Most legyél kemény.
2013. jan. 14. 21:16
 5/15 A kérdező kommentje:

1. válaszoló. Igen lehetett volna több esze is, meg is kapta érte a magáét anyáméktól.

2. válaszoló. nemtudom hogyha a te hugoddal vagy a lányoddal lenne ez, te mit csinálnál??

2013. jan. 14. 21:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

"nemtudom hogyha a te hugoddal vagy a lányoddal lenne ez, te mit csinálnál??"

- Miért, mit tett? Elhívta a csajt, a csaj meg elment? Botrány...

Ha történt zaklatás, akkor meg azt kellett volna tenned, amit most a srác szülei: feljelentés. Most egy fokkal se vagy jobb nála.

2013. jan. 14. 21:24
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát leeht azt kellett volna hogy a szüleinek szólni. De már megtörtént. és nem kioktatást kértem, hanem hogy mit kaphatok ezért a rendőrségen!!
2013. jan. 14. 21:25
 8/15 anonim ***** válasza:

Intelligensebb módon intéztem volna el, az biztos.

Beszélj a szüleivel.. durvább esetben intézetbe is tehetnek téged.

2013. jan. 14. 21:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Te szemét! Mi van, ennyire bátor vagy? A nálad kisebbeket meg tudod verni, mi? Miért nem inkább a saját súlycsoportoddal keménykedsz? Én 25 éves vagyok, te gyökér, gyere, velem próbálj b@szakodni!

Ja és itt kérdezted, h. mi mit tennénk, ha nekünk lenne húgunk. Én egyke vagyok, de ha LENNE húgom, akkor eszembe se jutna a barátait vagy az udvarlóit terrorizálni! Egyrészt mert sokkal intelligensebb vagyok, másrészt, mert tudnám, hogy azzal csak azt érném el, hogy a testvérem utálna meg! Ja és bíznék is a húgomban! 13 évesen amúgy miért ne járhatna valakivel?

Én a húgodat csak sajnálni tudom, amiért egy ilyen tapló bátyja van. Remélem, sittre vágnak. A hozzád hasonló agresszív állatokból úgyis mind börtöntöltelékek lesznek. Előre látom, hogy te a feleségedet is verni fogod majd meg a gyerekeidet is, mert ilyen a természeted. Az ilyen erőszak nem megoldás semmire, öcskös! Azzal csak saját magadat rántod a kakiba. Most tanulj a hibádból, amíg nem késő, és többet ne csinálj ilyet! A húgodat meg hagyd, hadd élje a maga életét, nem pólyás már. Ha segítség kell neki, majd úgyis szólni fog. De ezzel a viselkedéssel csak annyit érsz el, hogy utálni fog ő is meg mindenki.

2013. jan. 15. 09:49
 10/15 A kérdező kommentje:
xD megint csak a kioktatás :D Hugom már utált a gyereket és csak zaklatta, meg követte mindig. És nkem minden a család. De köszi a véleményed :) még jóhogy nem arra voltam kíváncsi :D
2013. jan. 15. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!