Internetes barátságok rossz hatással lehetnek ránk?
Nem, nekem 4 éve[idén máriusban:] van egy internetes barátnőm.
Szörnyen jó érzés, hogy van egy olyan barátnőm aki pártatlan, és úgy mesélhetek neki, hogy nem adhatja tovább senkinek, mert nem ismeri a barátaimat.
Bármiféle barátság lehet rossz hatással az emberre, meg jóval is. Ez magától a baráttól és a barátság jellegétől függ, nem pedig attól, hogy milyen fórumon történik a kapcsolattartás.
Nekem rengeteg internetes barátom van, sokakkal azóta személyesen is megismerkedtünk, de van, akivel nem.
Akivel találkoztunk, azzal is leginkább neten tudjuk tartani a kapcsolatot (külföldiek). Senki, soha nem volt rossz hatással, sőt!
Nagyon örülök neki, hogy a mai világ elég nyitott ahhoz, hogy a technikának köszönhetően amerikai, ausztrál, német, angol, spanyol, dél-amerikai, belga... barátaim is lehetnek!
sajnos nagyon visszaéltek a bizalmammal, nagyon megbántottak, pedig csak barátkozni szerettem volna, meg hogy megértsenek és törődjenek velem és én mindig rendes, kedves voltam; ha csúnyán beszéltem az azért volt, mert nagyon igazságtalanul és sértően bántak velem...1 férfi,aki összefogott 2 barátjával ellenem,
azt írták, hogy azért tették, mert az egyikkel "csúnyán kitoltam", "pokolian szenvedett" és bosszút forralt
1. ez csak félig igaz, mert ők ezt már 2009-ben elkezdték csak sokkal rejtettebben, 2010-ben nyíltabban és 2012-ben eldurvultak; szóval ez csak egy kifogás
2. csak azért tettem (2010), mert nagyon megbántottak, és így toroltam meg az engem ért nem kevés sérelmet
normális ember megértette volna, hogy ezért történt
de ők azt mondják, hogy ÉN provokáltam őket mikor sértődötten visszareagáltam
3. én nem okoztam anyagi kárt senkinek, sosem lettem volna olyan aljas hogy bárkit is lehallgassak meg így zaklassak, meg öngyilkosságba akarjak hajszolni bárkit is :'(((
pedig csak azt szerettem volna a tudtára adni mennyire megbántott, én is sokat szenvedtem miatta, nagyon depressziós lettem szocfóbiás stb
Úgy érzem, tönkrement az életem, és ha nem lenne egy beteg testvérem, már rég öngyilkosságot kíséreltem volna meg.
olyan jelszóm volt régebben amit kitalálhattak (2009),
aztán hackerkedni kezdtek, és kifigyelték a teljes netezésemet, meg beléptek a dolgaimba (szgép, mobiltelefon), és sajnos le is hallgattak, pedig lecseréltem a szgépet,jelszavakat mindenhol, meg a sim-kártyát is :'(
a régebbi 2 gép rejtélyes módon tönkrement 1 év alatt, a mostani, amin van comodo, 1éve jó, semmi baja,pedig sokkal rosszabb gép mint az előző kettő volt.
De én legyek mindig rendes, mert ha egy rossz szót szólok, rögtön nekemesik az összes rokona neten, feljelentést se tegyek, mert úgyis tagadnak mindent, és nehéz bizonyítani :'(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!