Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani egy jó könyvet?

Tudnátok ajánlani egy jó könyvet?

Figyelt kérdés

Általában az olyan tipusú élettörténetek tetszenek,ahol nem mindennapi életeket ismerhetek meg (akár fikció akár életrajzi regény). Amiket eddig olvastam és tetszett: Pierre La Mure: Moulin Rouge (Henry de Toulouse Lautrec élete ; Paulo Coelho: 11 perc

Szeretem ha van benne valami furcsa szerelmi szál vagy különlegesség, tehát nem a tipikus csöpögős regényt keresem. Aki valamelyiket is olvasta a kettő közül,tudni fogja mire gondolok. Köszi :)

2013. jan. 11. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
ifj. Alexander Dumas - A kaméliás hölgy
2013. jan. 11. 22:59
 2/4 anonim válasza:

Gárdonyi Géza: Ábel és Eszter

Ez inkább romantikus de van benne életrajz is :)

2013. jan. 16. 08:18
 3/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hány éves vagy de én Leiner Laurától a Szent Johanna gimit ajánlom,ha tizenéves vagy.Ez egy 8 kötetes sorozat és a 8.-ik most fog márciusban megjelenni.
2013. jan. 18. 11:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha valaki olvasta azt a két könyvet amit írtam (pl első kommentelő tuti olvasta az egyiket) akkor tudja milyenre gondolok, abból látszik,hogy nem tizenéves vagyok :)

Köszi a tippeket, de ehhez hasonlót keresek, a Kaméliás hölgy jó ötlet,most akarom beszerezni :)

2013. jan. 18. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!