A brit fiatalok valóban ilyen züllöttek, mint a Skins című sorozatban?
Amúgy az baromi felháborító szerintem, hogy kint ingyen kapják a fogamzásgátlót és mégis vezetők az abortuszokban. Értem én, ha valaki nem akar tablettát szedni, de akkor vegyen már egy doboz gumit igazán.
Annyit meg hozza hogy ez a 3ik Ny europai orszag ahol elek, igy van osszehasonlitasi alapom. Pl Becsben olyan zavargasok amik itt 2011-ben voltak elkepzelhetetlen lenne.
Egyebkent az hogy itt a tarsadalom es a fiatalok olyanok amilyenek nem biztos hogy rossz nekunk, mert egy magyar atlagos kvalitasokkal rendelkezo fiatal itt kitunhet a tobbseg kozul es viszonylag gyorsan szep szakmai karriert futhat be.
Hogy miert ilyen hely ezt vissza lehet vezetni az oktatasi rendszerre ami a mienkhez kepest eleg gyenge (itt az alt iskolara gondolok), a rengeteg kulturalisan gyokertelen bevandorlora es arra hogy itt teljesen normalis ha mas neveli fel a gyerekunket penzert (au pair, nani). Sok szulo annyira elfoglalt es/vagy onzo hogy ahelyett hogy a gyerekkel foglalkozna az anyagi jolet altal megszerezheto javakat hajszolja, elvezi.
Az iskolaba meg megy a bandazas, szex es kineznek a tobbiek ha nincs a legujabb mobil a zsebedbe 14 evesen.
Egy munkatarsam (angol) mondta: gyere ide, dolgozz, tegyel felre penzt de ha jon a gyerek akkor menekulj innen. Akarmilyen szar helyrol jottel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!