Ha barátkozni szeretnék, hol tegyem?
Figyelt kérdés
Nincs lehetőségen elmenni sportolni, vagy valamilyen klúbba, ahol ismerkedhetnék. A net nem tudom, mennyire jó erre. 21 éves lány vagyok s barátokat, barátnőket keresek. :)2013. jan. 10. 17:42
1/6 anonim válasza:
Keress az érdeklődési körödnek megfelelő online közösséget. Tanulsz még? Miért nem tudsz eljárni sehova?
2/6 anonim válasza:
Nagyon jól írja az első válaszoló, én még a facebookot is tudom ajánlani. A sok kiposztolt képhez meg videóhoz, hírekhez mindig viszonylag sok ember szól hozzá-ez kezdésnek egy elég jó terep.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi! nem tanulok már. viszonylag aktív vagyok az interneten, igaz,hogy nem igazán szólok hozzá a témákhoz, de ott tényleg lehet ismerkedni? mármint baráti szinten? :)
2013. jan. 10. 17:59
4/6 anonim válasza:
Lehet, nekem pl. online játékból van pár ismerősöm/barátom, sőt a legjobb barátommal is ott lettünk jóban, ma már nem igazán játszunk, de a barátság megmaradt.
Arra meg írhatnál valamit, miért nincs időd eljárni valahova.
5/6 A kérdező kommentje:
nem időm nincs, hanem lehetőségem és elsősorban anyagi okokból, mert jelenleg sajnos nincs állásom. egy kis községben élek, nemrég költöztem ide és itt sajnos nem ismerek senkit, egy kicsit így elszigeteltnek érzem magam. a legközelebbi város Pest.
2013. jan. 10. 18:07
6/6 anonim válasza:
Bár nem ez az oldal fő profilja, azért néha itt szoktam látni, hogy beszélgető társat, barátokat keresnek az emberek, talán, mert ide is több értelmes ember is ellátogat. De gondolom van több olyan internetes oldal, ahol barátokat lehet szerezni, bár úgy tudom többségük tele van olyan emberekkel, akik csak szórakozásból vannak fent. Google keresővel lehet azért megéri egy próbát tenni. Ennek-annak utánaolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!