Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » MM (Márton Máté) Hozzád közel...

MM (Márton Máté) Hozzád közel c. száma mikor jelenik meg a teljes változatban?

Figyelt kérdés
Már 1 éve mondják,hogy lesz. Ami fent van "teljes verzió" név alatt,az nem az. Ui: aki nem szereti,az ne nyilatkozzon!

#mm #Márton Máté #Hozzád közel
2013. jan. 9. 22:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Miért hallgatsz buz* zenét?
2013. jan. 23. 15:19
 2/24 A kérdező kommentje:
miért vagy paraszt?
2013. jan. 23. 21:25
 3/24 anonim ***** válasza:
Nem vagyok az, de ezt a kis senkit mindenki utálja kivéve a kis 12 13 éves kislányok és ők se a hangja miatt szeretik, hanem azért mert olyan "cuki"
2013. jan. 23. 21:30
 4/24 anonim ***** válasza:
Nem vagy tisztában a paraszt szó jelentésével te buta kis liba. Nekik köszönheted hogy van mit enned, ha ők nem lennének te éhen halnál
2013. jan. 23. 21:33
 5/24 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok a jelentésével. csak nem értem te milyen jogon magyarázod ezt nekem,mikor ennyire nem veszed semmibe az embereket,hiszen lebuz*zod,aki nem tetszik
2013. jan. 23. 21:38
 6/24 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz, nem minden embert a csak akik rászolgálnak, mit gondolsz miért utálják ezt az "énekest"??? elolvastad a youtube hozzászólásokat amiket a klipjéhez írtak?

Még énekelni se tud mert a hangját a számítógéppel szerkesztik a minden klipjében.

2013. jan. 23. 21:45
 7/24 anonim ***** válasza:
bocs a helyesírási hibákért csak a siettem
2013. jan. 23. 21:45
 8/24 anonim ***** válasza:
Nem azért b*zizom le mert nem tetszik, hanem azért mert b*zi:D
2013. jan. 23. 21:49
 9/24 A kérdező kommentje:

nem olvasom el,mert nem akarom. épp elég gonoszak az emberek,én nem akarom még írásban is ezt látni.

ui: teljesen mind1,ki mit,kit szeret,az a saját dolga. miért szólnék be neki,csak mert nekem nem tetszik?

Azért írtam ki,hátha valaki tudja a választ,és nem saját vélemények miatt.

2013. jan. 23. 21:51
 10/24 A kérdező kommentje:
És ha b*zi? Az miért zavar? Szerintem teljesen mind1.
2013. jan. 23. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!