Akinek van 1000 meg 2000 ismerőse a Facebookon az tényleg ismeri mind ezt a sok embert?
Figyelt kérdés
Kicsit hihetetlen. Ha azt vesszük alapon, hogy az ember mondjuk járt 18 év alatt elvégezte a szakközepet járt mondjuk 2 osztályba max 3 ba és 2 suliba, akkor is szerintem akiket ott osztálytársak, évfolytársak max suliként 70-80 ember.
És van az embernek baráti köre az is olyan 20-30max és rokonok az is max 100-200
Még nem jött ki az ilyen 1000 nagyságú szám.
Akkor ezek is csak jelölgetnek mindenkit divatból?
2013. jan. 9. 21:16
11/12 anonim válasza:
4-es vagyok. Lehet, hogy számodra hihetetlen, de valóban ismerheti mindet. Most megnéztem csak a kérdés kedvéért mind a 644 ismerősömet, úgyhogy magamat mutatom példaként...kb. tíz volt akit csak profilképpel együtt ismertem föl. És nagyjából 5 akiket már tudom, hogy láttam valahol, de különösebben fogalmam sincs kik ők. Illetve van 5-8 olyan aki, nem személy, hanem akiknek hivatalos személy facebook kéne, de nem az van, pl. virágbolt, kocsma ilyesmik. Mondjuk nekem nagyon jó a név- és arcmemóriám és akit valaha látok, azt tuti, hogy megjegyzem elsőre. Sőt hónapokkal lésőbb visszatudom mondani még a legjelentéktelenebb ember ruháit, kiegészítőit is. Egyébként az ötösnek teljesen igaza van. Igazából mindnehol vannak ismerőseim edzések, zeneiskolák, egyéb különórák, síelések, csereprogramok, iskolák, ovóda, tanárok...stb. Lehet hogy ez egyeseknek fura lehet, de az én környezetemben a 644-el még mindig igen kevésnek számítok. Ez a budapesti agglomerációban így szokás.
12/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azzal kiegészíteném, hogy én minden facebook ismerősöm fegismerem az utcán, ők nem szoktak felismerni, ezért marad el a köszönés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!