Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakinek 1000-2000...

Hogy lehet valakinek 1000-2000 vagy annál több ismerőse facebookon, miért jó ez?

Figyelt kérdés
még hogy 1000 ismerőse van de mondjuk főiskolát/egyetem végzett iskolát végzett sok helyre jár, vagy ilyen akkor megértem, de pl.: egy 16-17 éves csajnak miért kell ennyi ismerős?
2012. dec. 21. 16:45
 1/10 anonim válasza:
Mert kellenek a lájkolók a pózolós/idézetes képekhez, mert másból nem, csak ebből tudnak önbizalmat meríteni, de ezzel együtt jön a nagyképűség és a tiszteletlenség is. Remélem kielégítő a válasz. :)
2012. dec. 21. 17:08
 2/10 A kérdező kommentje:
-.-" szánalom, jó tényleg azt megértem ha valami főnök vagy nem tudom én mi akkor sok ismerőse van, de 16-17 évesen lehetne több esze :D
2012. dec. 21. 17:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jelenleg 145 ismerősöm van a "fészbúkon" , kevésnek tűnhet, de én ezt a 145 embert személyesen is ismerem-többségükkel naponta is találkozok a munkahelyen. Lehetne ettől 10-szer több ismerősöm is, de minek? Én idegent alapból nem igazolok vissza-semmi értelmét nem látom.
2012. dec. 21. 17:50
 4/10 A kérdező kommentje:
pont ez az minek? nekem 206 van
2012. dec. 21. 17:54
 5/10 A kérdező kommentje:
na meg hogy az üzenőfal tele van...
2012. dec. 21. 17:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyrészt amit az első válaszoló írt, másrészről meg versenyt csinálnak abból, kinek van a legtöbb ismerőse. Aztán meg panaszkodnak, ha valamelyik emberke olyat írt az üzenőfalára vagy a képe alá...
2012. dec. 22. 13:13
 7/10 anonim válasza:

Azon szoktam jókat nevetni, amikor kitesznek képeket, amiken éppen hogy van rajta pár ruhadarab és akkor ez alapján jelenti ki, hogy minden pasi csak ki akarja használni :D

Ha ördögként viselkedik ne várja el, hogy angyalkának nézzék...

2012. dec. 22. 16:49
 8/10 anonim ***** válasza:
ezt mondjuk én se értem. A barátnőm 11 éves fb-je van van több mint 100 ismerőse.
2012. dec. 25. 14:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Mert az a király,ha a fél megyét bejelöli.Gyűlnek a lájkok és verheti a nyálát az iskolában,hogy ennyi meg annyi ember lájkolta a lépét. Netcelebet csinál magából,mert az tök jó.

Aztán ott van a másik oldal,akik tényleg sok embert ismernek és azért.Én is ezt az oldalt erősítem.

Rengeteg embert ismerek és ez nem azért van,mert netcelebet csináltam magamból.Vagy flegma nagyképű,vasalthajú,csillagtetkós díszb.zi vagyok.Drogot sem árulok.

Egyszerűen szeretek ismerkedni és olyan a stílusom amit szeretnek az emberek.

2012. dec. 28. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
19/F <- ez lemaradt
2012. dec. 28. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!