Lenne igény arra, amit csinálok?
Figyelt kérdés
Hogy tudjátok miről van szó ide linkelem a blogom, ami ezzel az adott dologgal foglalkozik.
Van akinek tetszik? Érdemes csinálnom, azzal a célzattal, hogy elszeretném adni?
A válaszokat előre köszönöm!
2013. jan. 8. 22:31
1/4 anonim válasza:
Nem rossz megközelítés, de ezt úgy hívják, hogy reklám :)
2/4 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a műveid, viszont kérdés, hogy megveszik-e. Kivánok sok szerencsét.
3/4 anonim válasza:
Ügyes vagy, nekem tetszenek. Vannak ilyen oldalak, ahol kézművességgel hobbi szinten foglalkozó emberek szokták árusítani a termékeiket. Én nem foglalkozom ilyesmivel, úgyhogy annyira nem vagyok otthon benne, de azt hiszem, a Meska nevű honlap (talán webáruház, vagy mi, nem tudom pontosan) az a hely, ahol az ilyeneket szokás hirdetni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megtaláltam a weboldalt, de csak fizetés ellenében rakhatom fel a munkáimat az oldalra. Így nem túl előnyös ez nekem. De azért köszönöm a tippet!
Esetleg valami hasonló oldal ami ingyenes vagy egyszerű linkgyűjteményt tudtok még ajánlani?
2013. jan. 10. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!