Mik a legjellemzőbbek a franciákra? Mi jut róluk eszetekbe először? (Bővebben lent)
Nem tudom milyenek igazából a franciák. Még egyet sem ismertem.
Ami legelőször eszembe jut róluk az az Eiffel torony. És az, hogy jó lenne egyszer Párizsban lenni.:-) A nyelv is eszembe jut, hogy olyan érdekes. Nem tartom se nem szépnek, se nem csúnyának a nyelvüket. Olyan érdekesen hangzik.
A tipikud franciát a karikaturisták kékcsíkos tengerészingben ábrázolják, egyik kezében a hosszú "baguette" nevű kenyérrel, másikban egy literes üveg vörösborral. A fején az ú.n. "béret basque", egy svájcisapka szerű fejfedő csücsül, az orra kissé nagy és borvörös.
Adok egy linket, bár a rajta levő kép nem fedi teljesen az itt leírtakat.
- Ruby!
- B@zmeg!
- Ruby!
- B@zmeg!
Nem értem, mért pontozták le az utolsó válaszolót, ha nekem azt mondják, francia film, akkor tuti nekem is ez ugrik be.
Valamiért az ugrik be róluk, hogy büdösek, bár ezt élőben nem tapasztaltam. Nem tudnak angolul, jelentős a sötétbőrű kisebbség (nem vagyok rasszista), hívó szó még a francia forradalom és Napóleon, Louvre, és "a francia nyelv olyan, mintha selymet hánynál".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!