Mit csináljak? Zaklatásról, piszkálódásról lenne szó! SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Egy hatodikos lány vagyok. Mikor az ebédemért megyek (minden hétköznap) ő és a barom barátai mindig megállítanak vagy elkezdenek piszkálni! Beszólogatnak és ez a személy aki mindennek a kezdeményezője már megpróbált belökni! Én sosa csináltam velük semmit még csak nem is tudtam róluk! Tegnap elkértem az osztálytársamtól a nevét! Amíg nem fordul rosszabbra nem akarok szólni a szüleimnek. A tanároknak szóltam de nem tettek semmit. Hogy rázzam le őket?2013. jan. 7. 17:31
1/5 anonim válasza:
szerintem nyugodtan, szólhatsz a szüleidnek, de ha gondolod előbb figyelmeztesd a zaklatót, h betelt a pohár és ő húzhatja a rövidebbet ha nem szál le rólad. Minél több ideig tudják húzni annál inkább vérszemet kapnak!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Ha mégegyszer ilyet csinálnak....lesz ott káromkodás!
2013. jan. 7. 17:41
3/5 anonim válasza:
Szia valószínűleg nem csináltál semmit és nem is arra hajtanak hanem csak arra hogy felhúzzanak ne húzd fel magad rajtuk és nem lesz miért csinálniuk:)
4/5 anonim válasza:
A szüleidnek mindenképpen szólj, tanároknak szólj megint, és mondd meg, azért, ha nem támogatnak, ha nem állnak melléd, ők húzhatják a rövidebbet.
Ha van iskolapszichológus, menj oda és szólj ott is.
És ne védekezz és ne menekülj, hanem fordulj velük szembe és védd meg magad! Legközelebb menj ebédért valakivel együtt, ha kell, a kutyátokkal. És nem kell félni, nyugi!
5/5 anonim válasza:
És ne védekezz és védd magad most mit is akarsz mondani?;á
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!