Veletek is történt már olyan, hogy le akartatok zárni egy barátságot, de a másik fél ezt nem fogadta el?
Volt egy barátnőm, akivel nagyon összevesztem kb. másfél éve. Nagyon megsértett, át akart verni, szóval csalódtam benne, és megmondtam egyenesen, hogy vége a barátságnak, ennyi volt. De ő nem fogta fel, sőt, szerinte nem történt semmi komoly. E-maileket küld, telefonon is keresett / akkor is szóltam, hogy kösz az invitálást / valamit ajánlani akart /, de nem. És ünnepekre is kaptam tőle "köszöntőt és "Hogy vagy"-üzenetet. Elég fura.
Veletek is történt már ilyen? Hogyan kezeltétek?
Nekem olyan volt, aki elkezdett kutakodni utánam olyan dologgal kapcsolatban, amihez semmi köze sem volt.
Azóta megtört a jég, de néha még próbálkozik. Általában lerázom valami kamuszöveggel, vagy vissza se írok.
Bár én kerek perec nem mondtam meg neki, hogy hagyjon békén. De talán ő is érzi ugyanezt.
szerintem, nem kellene reagálni a dolgokra.
vagy csak egy velős:kopj le
és tiltani mindenhonnan
telefonba pedig, mint a Boltkóros Naplójában - az ő hívásánál külön hangjelzés hogy "nem szabad felvenni"
kész, ezt lehet tenni ha egyértelmű elutasításra sem reagál
Én is úgy érzem, nem kéne reagálnom, mert újra nem óhajtom vele felvenni a kapcsolatot.
A családom szerint reagáljak az üzenetére, hogy "Köszönöm, hogy gondolsz rám még mindig, neked is hasonlókat.", de én nem látom értelmét. Ha írok, csak megerősítem, hogy én is keresem a társaságát.
Úgy tesz az illető, mintha égvilágon nem történt volna semmi.
Igen-igen, sajnos hajlamosak úgy érezni, hogy keresed őket. Kerüld, amennyire lehet. :)
(Az első hozzászóló)
Kerülöm, nem fogok rá reagálni, nincs is értelme.
Köszönöm, hogy válaszoltatok.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!