Ti bevállalnátok egy ilyen fogadást?
Figyelt kérdés
Egyik barátommal fogadtunk valamiben (az most mindegy, hogy mi volt az). Valaki kitalálta, hogy vesztesnek el kell mennie (ha meg lesz hirdetve) egy Barátok közt vagy Jóban rosszban castingra. Mivel biztos voltam a dolgomban, belementem de sajnos buktam. Most nagyon aljas dolog lenne, ha nem mennék el? Elég kínos én még véletlenül sem szeretnék szerepelni ilyen sorozatokban.2013. jan. 5. 19:04
1/2 anonim válasza:
El kell menned, nincs mese. Egyébként nagyon kicsi az esélye, hogy beválasztanak.
2/2 anonim válasza:
Hát, a fogadás az fogadás. Valószínűleg téged furdalna a legjobban, ha most megfutamodnál.
De gondolom arról nem volt szó, hogy a legjobb formádat is kell adnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!