Mit lehet tenni ha üldöznek emberek?
Azt álmodtam, hogy megyek a valahol városban, és csak úgy valamiért hátranézek, és kb 20 "kemény legény" jön utánam és akkor azt mondja az egyik: "Ott van, kapjuk el!" És elkezdenek futni felém. Énis elkezdek futni. De kb. 3 sarokra elesek, elkapnak. Ekkor fölébredtem. És most olyan nyugtalan vagyok. Én békés ember vagyok, sose ártok senkinek ok nélkül, És elkezdenek üldözni idegenek, az álmomban. És azon gondolkozom, hogyha ez megtörténne a valóságban. Mit csinálhatnék? Úgy értem nem futhatok örrökké, mert sportolok, de nem anyira, és biztos útol érnek. Esetleg elbújhatok, de ha megtalálnak annyi. Ne mondjátok, hogy ez hülyeség, mert tényleg megíjedtem álmomban, tudom, hogy ez csak egy álom. De, mivan ha eza valóságban ér? Mert a filmekben könnyen elbújnak, elfutnak, egyedül lever 30 embert, de én nem vagyok valami filmeshős.
Tippeket várok! És ne valami hülyeségeket! Ésszerű cselekedeteket! Ilyet NE mondjatok, hogy beszéljem meg velük, és ehez hasonlók!
Mit lehet tenni?
Volt már valakivel hasonló?
Azta :O Én tudod mit álmodtam ma?
Ott voltam a kocsink mellett, erre jött vagy 5-6 gengszter.. Hú mondom, elbánok velük, erre látom kés van náluk :O
Akkor elkezdtem szaladni vissza, nálam speciel a Tesco volt a menedék :D
igen a nyilvános és kivilágított hely a nyerő.
engem multkor meg akartak késelni(nem álmombam)...pont jött egy rendőrautó...nah hát az volt a mák. nemis kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!