Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cikiznek a Facebookon! Mit...

Kovács Bogi kérdése:

Cikiznek a Facebookon! Mit tegyek? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim, ismerőseim mindig oltogatnak Facebookon, nagyon bántóakat kommentelnek a képeim alá. Szerintem élvezik, hogy a neten bármit megtehetnek. Mit tegyek? Ez engem nagyon bánt, nagyon rosszul esik. Kicsit duci is vagyok, ezért nem nagyon barátkozom senkivel.

Van valaki akivel hasonló történt?

2013. jan. 4. 19:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, lehet hogy ez lesz. De érdekelne, hogy csak velem történik ilyen vagy másokkal is előfordul? Hallottam egy lányról kanadában aki pl ilyesmi miatt lett öngyilkos...
2013. jan. 5. 22:49
 12/18 anonim válasza:

Ja... persze hogy nem te vagy az egyetlen.

Az meg már ott nagyon elfajult.

2013. jan. 6. 10:05
 13/18 anonim ***** válasza:
velem meg azt tették meg, hogy kifigyelik a teljes netezésemet és lehallgattak a saját otthonomban...nekem is vannak öngyilkos gondolataim emiatt, megaláztak és megfélemlítettek teljesen, és nagyon megbántottak, hogy pont azok tettek velem ilyet akiket nagyon szerettem egykor, és lehet hogy rendőrségi ügy is lesz már ebből :'((((((
2013. jan. 6. 16:47
 14/18 anonim válasza:

Hogy hallgattak le? Egyátalán mi a f*szomnak?

Ez csak akkor lenne gáz,(nekem) ha tudjátok..a z intimitás :x

2013. jan. 7. 15:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, aktuális-e még, de reagálnék pár kommentre. Nehogy már Te töröld magad azért, mert néhány idiótának virtuálisan megnő az arca! Töröld őket az ismerősök közül, vagy jelentsd a kommentet, és amúgy ne reagálj semmire, amit írnak. Velem az egyik osztálytársam csinálta ezt, bárhova írtam bármit, lehurrogta, még a teljesen közhasznú dolgokat is, pl. érettségi, meg ilyenek. Volt, hogy már mások is elküldték a francba. Egyetlen megoldás, ha nem válaszolsz, vagy csak agy ilyen fejet küldesz: -.- . Egyébként megoldódott azota? H anem, remélem, meg fog!
2013. jan. 10. 02:12
 16/18 anonim válasza:
Tilts le őket!
2013. febr. 14. 21:18
 17/18 anonim válasza:
Az előttem szólóknak igaza van! Nehogy már TE töröld magad MIATTUK! Egyébként Amanda Toddnak hívták a kanadai lányt, segítségkérő üzenetet rakott fel a youtubera, amit persze mindenki magasról lesz*rt. De ő nem emiatt ölte meg magát... vagyis részben igen, de a kiindulópont nem ez volt. Nézz utána, és az osztálytársaidat töröld ki vagy ha nem akarod, hogy kevesebb ismerősöd legyen, csak tiltsd le őket!
2013. márc. 19. 19:19
 18/18 anonim válasza:
Fogd magad, es torold azokat az ismerosoket ,akik hulyek (mobilrol írok, bocs)
2013. ápr. 2. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!