Ki jönne el személyesen egy országos igazi Gyakorikérdések-es találkozóra? Badarság lenne szervezni? (: Kort/nemet írjatok.
Figyelt kérdés
én, f_252013. jan. 2. 20:46
51/122 A kérdező kommentje:
Nyitnánk egy közös bankszámlát, oda bedobna mindenki egy 500-ast és a pia megvásárlása már részletkérdés :D A moderátorokat is elkéne hívni :D
2013. jan. 2. 21:21
52/122 anonim válasza:
Nyithatom én a bankszámlát? :)
53/122 A kérdező kommentje:
Ja, aztán meglépsz a lóvéval. :D
2013. jan. 2. 21:23
54/122 anonim válasza:
Nem értem mirefel ez a mocskos feltételezés :)
55/122 A kérdező kommentje:
Gyiken vagyunk :D
2013. jan. 2. 21:23
56/122 A kérdező kommentje:
Áttették a modok a kérdést a kultúrába :S
2013. jan. 2. 21:25
57/122 anonim válasza:
Bele sem merek gondolni mekkora balhét robbantana ki, ha iskolai végzettség alapján szednéd csoportokra az embereket.
Azt a botrány első sorból akarnám nézni :)
59/122 anonim válasza:
Valószínű, hogy az úri közönség fele nem látna ki a pattanásai mögül. Ők az első húsz perc alatt olyan szerelmi sokszögeket hoznának létre, amin a.) rendkívül jókat lehetne röhögni, b.) hosszasan ápolhatnánk a lelküket...
60/122 A kérdező kommentje:
:D:D:D Valahogy meg kéne oldani, hogy kulturált legyen a találkozó.
2013. jan. 2. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!