Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » MI a véleményed erről?

MI a véleményed erről?

Figyelt kérdés
Van egy pár és a női tagja nem dolgozik, csak otthon süt-főz mos takarít, külföldön élnek, és a férfi tartja el! Nem házasok!
2013. jan. 1. 22:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha lenne papíruk nem lenne kérdésed, vagy miért emelted ki.

Ha megteheti, nincs lehetősége dolgozni, vagy csak olyat találna amit muszájból végez, de nincs rákényszerülve miért ne?

2013. jan. 1. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

ha ez nekik megfelel, akkor másoknak ebbe nincs beleszólásuk.

Mindenkinek máshogy jó, máshogy felel meg.

2013. jan. 1. 23:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Irigykedsz?
2013. jan. 1. 23:14
 4/11 anonim ***** válasza:
39%

Kényelmes élet olyannak, akinek többre nincs igénye.

Én megbolondulnék, ha a házimunka kellene, hogy kimerítse a folyton bugyorgó agysejtjeim. Minimum önkénteskednék, vagy 4 órában megkeresném az önkénteskedésre valót (pl. útiköltség).

2013. jan. 1. 23:14
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Biztos jó lehet az ilyen, bár én szeretek dolgozni, szóval hamar megunnám az otthonlétet, de ha az a nő nincs így vele, akkor teljesen rendben van, ha a pasi mindent meg tud teremteni. Régen is így volt nagyanyáink idejében: férfi dolgozott, asszony gyereket nevelt, háztartást vezetett.
2013. jan. 1. 23:16
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha nekik jó akkor mi a probléma? Miben érinti ez a te életed, hogy foglalkozol velük?
2013. jan. 1. 23:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Na hogy világos legyen, tegnap feltettem egy kérdést amiben más volt a téma de ezeket is bele voltam muszáj írni, és akkor a kérdésemre nem csak ezekre kaptam negatív válaszokat, hogy lusta vagyok és hogy kihasználom a párom, mert rátartok stb
2013. jan. 1. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészítem a válaszomat:

Ha nektek jó akkor miért foglalkozol más emberek véleményével? Ennyire ráérsz?

2013. jan. 1. 23:27
 9/11 anonim válasza:
100%
Nálunk is így van én nem dolgozom órülók hogy megtehetjük hogy ne dolgozzam
2013. jan. 1. 23:30
 10/11 anonim ***** válasza:
39%
Nagyanyáink idejében az asszony a háztartás és a gyerekek mellett még kijárt a kertbe is sokszor reggeltől estig. Sehol nem volt nekik ilyen kényelmes, csak a naccságáknak. Azok meg háztartást se vittek.
2013. jan. 1. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!