MI a véleményed erről?
Figyelt kérdés
Van egy pár és a női tagja nem dolgozik, csak otthon süt-főz mos takarít, külföldön élnek, és a férfi tartja el! Nem házasok!2013. jan. 1. 22:59
1/11 anonim válasza:
Mert ha lenne papíruk nem lenne kérdésed, vagy miért emelted ki.
Ha megteheti, nincs lehetősége dolgozni, vagy csak olyat találna amit muszájból végez, de nincs rákényszerülve miért ne?
2/11 anonim válasza:
ha ez nekik megfelel, akkor másoknak ebbe nincs beleszólásuk.
Mindenkinek máshogy jó, máshogy felel meg.
4/11 anonim válasza:
Kényelmes élet olyannak, akinek többre nincs igénye.
Én megbolondulnék, ha a házimunka kellene, hogy kimerítse a folyton bugyorgó agysejtjeim. Minimum önkénteskednék, vagy 4 órában megkeresném az önkénteskedésre valót (pl. útiköltség).
5/11 anonim válasza:
Biztos jó lehet az ilyen, bár én szeretek dolgozni, szóval hamar megunnám az otthonlétet, de ha az a nő nincs így vele, akkor teljesen rendben van, ha a pasi mindent meg tud teremteni. Régen is így volt nagyanyáink idejében: férfi dolgozott, asszony gyereket nevelt, háztartást vezetett.
6/11 anonim válasza:
Ha nekik jó akkor mi a probléma? Miben érinti ez a te életed, hogy foglalkozol velük?
7/11 A kérdező kommentje:
Na hogy világos legyen, tegnap feltettem egy kérdést amiben más volt a téma de ezeket is bele voltam muszáj írni, és akkor a kérdésemre nem csak ezekre kaptam negatív válaszokat, hogy lusta vagyok és hogy kihasználom a párom, mert rátartok stb
2013. jan. 1. 23:23
8/11 anonim válasza:
Kiegészítem a válaszomat:
Ha nektek jó akkor miért foglalkozol más emberek véleményével? Ennyire ráérsz?
9/11 anonim válasza:
Nálunk is így van én nem dolgozom órülók hogy megtehetjük hogy ne dolgozzam
10/11 anonim válasza:
Nagyanyáink idejében az asszony a háztartás és a gyerekek mellett még kijárt a kertbe is sokszor reggeltől estig. Sehol nem volt nekik ilyen kényelmes, csak a naccságáknak. Azok meg háztartást se vittek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!