Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most őszintén, mi olyan...

Most őszintén, mi olyan élvezetes a durrogtatásban meg a petárdában?

Figyelt kérdés
A tűzijátékot direkt nem említettem, mert az még valamennyire ha jóféle, látványos.
2012. dec. 31. 17:34
 1/5 anonim válasza:
52%
Ezt én is szeretném tudni!
2012. dec. 31. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Jó kérdés.Utálom a szilvesztert.
2012. dec. 31. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Mi annó amikor még legális volt szilveszterkor akkor úgy szórakozunk vele, hogy köre raktunk többet, hogy egymást gyújtsák be és minél extrémebb formákat pakoltunk belőlük.

Azért jól el lehet ütni vele az időt.

(De persze ezt is akkor is ésszel használtuk, egy bekerített betonozott focipályán. 1 óra alatt több, mint 600 db-ot használtunk el és senkin egy karcolás sem volt és a környezetben sem keletkezett kár. Igen, lehet így is.... Sajnos az emberi hülyeség viszont határtalan és az alkohol pár rossz ötletet is jóvá tud varázsolni.)

2012. dec. 31. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is szörnyen meg tudok ijedni, az idősek nem szeretik, mert mint mondják, a bombázásra emlékezteti őket, a kutyák meg idegbetegek az egész városban.
2012. dec. 31. 19:30
 5/5 _.-Akv-._ válasza:
100%
Ez van. Egy évben ti is kibírjátok egyszer.
2013. ápr. 8. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!