Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Adott évben történt eseményekr...

Adott évben történt eseményekről ajándékba album hogyan, miképp?

Figyelt kérdés
Kerek évfordulóra lenne az egyik ajándék, hogy összeszedem az abban az évben történt eseményeket, esetleg kapcsolódó képeket, újsgácikkeket a jelentős eseményekről, nem vagyok elég kreatív, hogy rendezzem őket el, milyen albumba...stb, hogy szép is legyen, ajándékhoz méltó és hol találok támpontot...stb? Ti hogy csinálnátok, jó ötlet?

2012. dec. 31. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Készíttess egy fotókönyvet. (Persze nem csak fotót lehet beletenni, hanem újságcikkeket is, meg akármit, tehetsz bele pl. buszjegyet is, ha te azt szeretnél.)
2012. dec. 31. 16:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt hol kell, hogy néz ki? Az az igazság, hogy a szülők nem fognak adni képet....no comment de ez tudható, hogy nem fognak adni gyerekkori képet stb....ezért gondolkodtam az eseményekben, mert ha az első 20 évről 0 kép van, semmi értelme...
2012. dec. 31. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Budapesten a Ferenciek terén, a Petőfi Sándor utca sarkánál van egy nagy Ápisz (vagy mi?)

ott láttam készen ilyen születésnapos könyvet, amiben az adott év kiemelkedő eseményei voltak benne.

2012. dec. 31. 18:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, meg fogom nézni, viszont találtam a neten sok infot, lehet megpróbálok valami színesebb formátumban egy üres albumba összeállítani infókat...:)
2012. dec. 31. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Például a DM-ben lehet rendelni fotókönyvet, amit otthon összeállítasz (persze nemcsak fotókból), és kinyomtatják neked.
2013. jan. 1. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!