Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pikkel rám a matektanár, írja...

Pikkel rám a matektanár, írja az 1eseket, holott nem annyit ér.8. -os vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Na sziasztok!

A matektanárom valami miatt (nem tudom) pikkel rám, és 4 1-esem van matekból. Oké nem vagyok egy matekzseni.. De mikor szabályookat kellett, írni, a 10 szabályból hibátlanul leírtam 6-ot, és 1.es lett...( A mamám matek tanár volt, és mondta hogy ez simán lenne 3-as is)

Gondoolom, a tanárnak osztályzáskor a magánéletét félre kéne tennie, jön a félév , 8.os vagyok, 1-es félévi matekkal mehetek PO-ra.... Mindenból 3-4-5 vagyok, csak a matek sz@r. Most kaptuk ezt a tanárt év elején, eddig más tanította, nála 3-4 voltam...

2012. dec. 31. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Küldd be anyukádat fogadó órára, és kérdezze meg, hogy minek köszönhetőek ezek a jegyek.
2012. dec. 31. 15:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Próbáld meg komolyabban venni a matekot és 10 szabályból 10-et hibátlanul leírni...

Vajon más aki szintén 6-ot vagy annál kevesebbet írt le jól az is egyest kapott? Ha igen, akkor el kell könyvelni, hogy magasabb lett a követelményszint. (és akkor nem te rád pikkel személyesen, csak elvárja, hogy a diákok odafigyeljenek órán,és tudják az elvárásokat)

2012. dec. 31. 15:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vazzeg, ha mamád matektanár miért nem tanul veled?
2012. dec. 31. 15:59
 4/10 anonim ***** válasza:
1-es félévi matekkal miért kéne pótra menni?
2012. dec. 31. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekünk a matektanárunk nagyon szigorú,de jó fej.Bár eléggé megköveteli ő is a dolgokat.De ötös vagyok nála.Nekem hasonló volt a tesi tanárom.5.-tól 7.-ig piszkált végig.Nem szóltam a szüleimnek.A négyest mindig megadta,de az 5-ös simán meglett volna bármikor.Aztán megbüntetett mást azért,mert engem választott először egy csapatjátéknál.Azt mondta neki,hogy "2 hétig nem választhatsz,ha ilyenek választasz mint ez".Na ekkor megmondtam neki,hogy ne mást büntessen ha velem nincs megelégedve!Erre azt válaszolta ,hogy ne avatkozzak bele az ő dolgába.Hazamentem.Szóltam anyának,hogy hogy Xy bácsi piszkál régóta.Elmondtam neki így nagyjából miket csinál.Még aznap anya és apa bementek a suliba és mondták neki,hogy mondja meg nyíltan mi baja van velem.Azt válaszolta ,hogy semmi.Jó.Akkor anya bement az igazgatónőhöz és elmondta neki is ,hogy mi volt.Az igazgatónő tudja,hogy milyen vagyok.Év végén eddig mindig kitűnő tanuló voltam.Azt nem tudjuk,hogy mit mondott az igazgatónő neki,de másnap(a két 8.osztály lányi együtt vannak órán)25 gyerek előtt bocsánatot kért tőlem.Azóta semmi bajunk nincs:).Én ugyanúgy tisztelem,mint eddig ,Ugyanis Ő a tanár.Ő is másképp viszonyul hozzám.Olyan jegyet ad amit valóban érdemlek.Tégy te is így!Ne halogasd mint én! 13/l
2012. dec. 31. 16:25
 6/10 A kérdező kommentje:
VAlaki 4 szabállyal 2 est kapott...én 6 ot leírtam és 1...
2012. dec. 31. 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha így lett volna, én megkérdeztem volna a tanárt (lehetőleg egy másik tanár előtt), hogy ő miért kapott 4-re kettest.

Itt nekem valahol sántít a dolog...

2012. dec. 31. 18:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért vannak a fogadóórák, hogy a szülő és a tanár beszélgessen. A szülők nagy része azonban sz.rik a fogadóórákra.
2012. dec. 31. 19:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Először a szülőt kell beküldeni fogadóórára. Ha a tanár nem kezeli értelmesen és tárgyilagosan a helyzetet (személyes ügyének tekinti), akkor az igazgatóhoz kell menni. Ha ő sem intézkedik, akkor a minisztériumba is megér egy levelet. Ha nagyon elfajul a helyzet, akkor iskolát kell váltani, vagy elmenni magántanulónak, vagy magánsuliba. Egy szinten túl, a tanárnak sem éri meg szemétkedni, ő sem mindenható. Attól, hogy fiatalok felett van hatalma, az nem azt jelenti, hogy akkor az egész társadalom szempontjából mindenható és érinthetetlen.
2013. jan. 1. 15:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Jaj, nehogy már bevegyétek. Persze te több jó válaszra kaptál rosszabb jegyet, hát hogy ne. Jaj, de gyerek vagy még. Az külön üdvözlendő, hogy a rokonaid támogatják a "tanár a hülye" mentalitásod. Nem gondolod, hogy egy tanár megengedheti magának a kettős mércét! Ha kiderül, el is veszítheti az állását. Senki nem fogja kockáztatni a megélhetését egy takony gyerek miatt. Nem vagy te olyan fontos, hiába szeretnéd azt hinni.
2013. jan. 9. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!