Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek is voltak olyan napjait...

Nektek is voltak olyan napjaitok, amikor mindenki elfelejtett?

Figyelt kérdés
Tegnap,meg ma is nagyon egyedül éreztem magam.Nem vagyok magányos,csak ebben az utóbbi két napban senkit sem tudok elérni,mintha mindenkinek dolga lenne.Nektek volt ilyen pocsék napotok?Meséltek?
2012. dec. 31. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Voltam már én is így, pedig vannak barátaim, kevés ugyan, de vannak.

Előfordult, hogy úgy elmentem volna valahová, lett volna érdekes program, egyedül nem olyan jó elmenni ide-oda, jobb mással is megosztani az élményt. És pont akkor, senki nem ért rá. Gubbaszthattam otthon, unalomban, mint egy vénasszony.

Remélem, a mai nap hátralevő részében befut Neked valami program és nem leszel egyedül.

2012. dec. 31. 15:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Eltűntél...

No, remélem jól telik a Szilvesztered...boldog Új esztendőt így ismeretlenül is!:-)

2012. dec. 31. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!