Mit tettetek volna a helyemben?
Elmentem a barátnőmmel egy koncertre, akinek jött egy barátnője, akit én ismerek, de nem vagyok vele olyan jóba mint ő. Koncert előtt még volt kis időnk, szóval sétálgattunk a városban. Már ekkor le voltam sz.va. Ráadásul még nagyon szégyelltem is magam, mert minden járókelőnek beszólogattak, anyáztak, aztán röhögtek rajta. Majdnem elsüllyedtem. Természetesen már az egésztől elment a kedvem, de hát mégis csak fizettem a jegyért... A koncerten szintén zavaró 3.nak éreztem magam, egy szót se szólt hozzám egyik sem. Aztán közöltem, hogy betelt a pohár, hazamegyek. Kaptam a "Jaaaj ne menj már, olyan jó lesz". Végülis a következő két banda nem volt rossz. De ettől még előtte nagyon rosszul, fölöslegesnek éreztem magam. Így összesítve inkább maradtam volna otthon. (azért nem mentem haza, mert a barátnőmnél hagytam a cuccom, úgy volt, hogy ottalszok)
Megfogadtam, hogy soha többet nem megyek velük sehova, de nagyon bánt, hogy semmi bocsánat, semmi együttérzést nem kaptam. Mit csináljak, hogy elfelejtsem ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!