Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez minden munkahelyen normális...

Ez minden munkahelyen normális? Milyen férj az ilyen?

Figyelt kérdés

Szóval, bővebben. Új munkahelyen dolgozom 3 hónapja, most először vettem részt itt céges bulin. Karácsony előtt tartották. Volt eszem-iszom, pálinkázás, pezsgőzés, borozás, sörözés, pálinkázás, még egy kis pezsgőzés... Jól éreztük magunkat - főleg a férfiak, azon belül is egy kisebb csoport, a vagányabb csávók. Én korán leléptem, és a legtöbb kolléga így tett (főleg a nők), de tudom, hogy az a bizonyos "kemény-mag" hajnalig maradt.

És itt a lényeg: az egyik férfi, aki szintén a legvégéig maradt, mesélte másnap, hogy cssssst, senkinek egy szót sem, de őket a főnök hajnalban még elvitte egy kuplerájba. Ő ugyan nem volt senkivel, azt mesélte, és részletekbe ugyan nem ment bele, de világos, hogy az ittas pasasok nagy része elvitte a prostikat.

Sejtem, hogy kik voltak azok a kollégák, akik maradtak, mindegyikük házas ember, 30-50 között.

Szerintetek természetes, hogy egy ilyen helyzetben egy férfi belemegy a dologba? És mennyire természetes ez ma Magyarországon, hogy a céges buli k*rvázással végződik? Csak én rökönyödöm meg ezen? Nektek mi a véleményetek erről az egészről? Esetleg vannak hasonló történeteitek?

2012. dec. 30. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves #10-es, ez a "Csak ma annyi hírt kaptam ismerősöktől,hogy válnak és mindegyiknél a férfi volt a ludas, ők csalták meg a párjukat,,,hogy ez hihetetlen." valóban teljességgel hihetetlen, ugyanis mai tudásom szerint a dologhoz 1 férfi és 1 nő kell, és nincs Magyarországon 3x annyi nő, mint férfi... sőt, a huszon-, harminconéves generációkban kb pont azonos a számuk.
2012. dec. 30. 21:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyemen kizárólag nők dolgoznak, a főnök férfi. Az alkalmazottak felének (11 embernek) van viszonya a főnökkel. Igazi hárem. Minden nő vagy házas vagy komoly kapcsolata van...
2012. dec. 30. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
+ a főnők is házas
2012. dec. 30. 21:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves #12, na, ezen már én is töröm az erkölcsi pálcát... ha a párom egy céges bulin lefeküdne valamelyik férfi kollegájával, nem mondom, hogy nem zavarna nehány napig, de azt mondanám, egészségére... ha a főnökével vagy a beosztottjával, azért viszont szakítanék...
2012. dec. 30. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!