Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez minden munkahelyen normális...

Ez minden munkahelyen normális? Milyen férj az ilyen?

Figyelt kérdés

Szóval, bővebben. Új munkahelyen dolgozom 3 hónapja, most először vettem részt itt céges bulin. Karácsony előtt tartották. Volt eszem-iszom, pálinkázás, pezsgőzés, borozás, sörözés, pálinkázás, még egy kis pezsgőzés... Jól éreztük magunkat - főleg a férfiak, azon belül is egy kisebb csoport, a vagányabb csávók. Én korán leléptem, és a legtöbb kolléga így tett (főleg a nők), de tudom, hogy az a bizonyos "kemény-mag" hajnalig maradt.

És itt a lényeg: az egyik férfi, aki szintén a legvégéig maradt, mesélte másnap, hogy cssssst, senkinek egy szót sem, de őket a főnök hajnalban még elvitte egy kuplerájba. Ő ugyan nem volt senkivel, azt mesélte, és részletekbe ugyan nem ment bele, de világos, hogy az ittas pasasok nagy része elvitte a prostikat.

Sejtem, hogy kik voltak azok a kollégák, akik maradtak, mindegyikük házas ember, 30-50 között.

Szerintetek természetes, hogy egy ilyen helyzetben egy férfi belemegy a dologba? És mennyire természetes ez ma Magyarországon, hogy a céges buli k*rvázással végződik? Csak én rökönyödöm meg ezen? Nektek mi a véleményetek erről az egészről? Esetleg vannak hasonló történeteitek?

2012. dec. 30. 20:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Erre csak az a válaszom,hogy bárcsak elsüllyedne ez a roaDt,undorító,mocskos világ.A prostik mindennek a LEGALJA,csak lehúzzák az embert,a férfiakat is,akik hozzájuk járnak,meg magukat is.
2012. dec. 30. 20:57
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
A fèrfiakat is?? Megbocsàss kedves elso vàlaszadò, de csak azt lehet lehùzni aki hagyja magàt....
2012. dec. 30. 20:59
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, férfiként azt mondom, hogy nekem a pénzért vett szex nagyon nem jön be, ugyanakkor az erkölcsi pálcát sem töröm azok felett, akiknek ez bejön.
2012. dec. 30. 21:00
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Meg akit belekevernek a hülyeségbe a többiek.
2012. dec. 30. 21:00
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom, hogy normális-e, de amíg engem nem érint, nagy ívben tojnék rá.

Sosem foglalkoztam más dolgával. Szebb lenne a világ, ha más sem foglalkozna.

2012. dec. 30. 21:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ezt olcsóbban elintézték. A kollégák közül jó páran kolléganőkkel jöttek össze. Persze a nagy részük házas, gyerekek vannak. Legalább öt párt tudunk, akik egymásra találtak. Én is meglepődtem, de a kollégáim szerint ez természetes, és nálunk ez megy évek óta (nekem ez volt az első karácsonyi céges bulim).

De állítólag korábbi években nálunk is történt olyan, hogy sztriptíz bárban fejezte be pár főnök a bulit.

Én nem tudom, én fiatal vagyok, de az én gyomrom már azt sem nagyon vette be, amikor vonaglottak a kolléganőim a főnököknek. Ez a kuplerájos történet meg szerintem a legalja az egésznek.

2012. dec. 30. 21:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Én meg sem várom egy ilyen bulin, amikor a piálás elkezdődik, én lépek.Bár itthon ment a bruszt, hogy én elmerek menni..

Egyébként ezer meg éves dolog, amit itt a főnök lépett a maradékkal...

2012. dec. 30. 21:09
 8/14 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös: áruld már el, te itt, a GYK-n, amikor idegenek kérdéseire válaszolsz, mégis mit csinálsz, ha nem a mások dolgával foglalkozol?

Szebb lenne a világ, ha nem bunkóskodnánk mindenkivel élből.

2012. dec. 30. 21:14
 9/14 anonim ***** válasza:
31%

Vaze, akkor foglalkozz vele, és ítéld el. Attól neked biztos sokkal jobb lesz :DD

Ja, amúgy nem, nem idegenek dolgával foglalkozok, hanem kérdésekre válaszolok. Viszont ti már majdnem kivégeztétek gondolatban az említett pasikat úgy, hogy kb senki nem is tudja, hogy valójában mi történt.

És mivel ez egy szabad hely, bárki válaszolhat, arról meg aztán nem a válaszoló tehet, hogy a válasz nem tetszik :D

2012. dec. 30. 21:17
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Na ilyenkor kezd meginogni a hitem abban,hogy van e normális férfi ebben az országban,aki nem csalja meg a feleségét?

Csak ma annyi hírt kaptam ismerősöktől,hogy válnak és mindegyiknél a férfi volt a ludas, ők csalták meg a párjukat,,,hogy ez hihetetlen.

Egyébként elég undorító világban élünk. Ilyenkor mindig az jut eszembe,hogy soha nem megyek férjhez, soha! és senkiben sem fogok megbízni vakon.

Gondolom a kedves férfiak nem emlékeznek semmire, mert taj részegek voltak. Így megy ez.

2012. dec. 30. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!