Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan adhatok ki egy könyvet?

Hogyan adhatok ki egy könyvet?

Figyelt kérdés
Írok egy könyvet, és szeretném kiadni! Szeretném, ha valaki venné a fáradtságot, és szépen, részletesen, ahogy az igaz, s úgy is van, leírná nekem, hogy mi a módja annak, hogy kiadjak egy könyvet... köszönöm! :):):)
2009. aug. 25. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pedig a kritikát bírnod kell, ha könyvet akarsz kiadni...nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog, lesznek sokan, akik kritizálják majd! Még a legnagyobb sikerkönyveknek is vannak kritikusai. Mellesleg az első tökéletesen leírta, mit tehetsz. Én is írok most egy regényt, amolyan sci-fi-fantasy keverék lesz, és szerencsére ismerem az egyik erre szakosodott kiadót. De tőlük is csak akkor várhatom, hogy kiadják a könyvemet, ha nagyon jól sikerül és tetszik nekik. Ha nem, akkor vagy ráköltök százezreket(mert ilyen nagyságban gondolkozz), vagy marad a fiókban...
2009. aug. 26. 11:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azzal, hogy a kritikát is bírnom kell:) Az első válaszoló csupán nagyon... na mindegy:) NINCS SEMMI BAJOM az első válaszolóval! :D Neked pedig köszönöm a választ!:9
2009. aug. 26. 12:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azzal, hogy bírnom kell a kritikát:) Az első válaszolóval pedig NINCS SEMMI problémám! :) Neked pedig köszönöm a választ! :):):)
2009. aug. 26. 12:08
 14/18 anonim válasza:

A holnapmagazinon szerzőtársakat keresnek, de önálló kötet kiadatására is van lehetőség (nem ismerem az árakat):

[link]

A novumverlag is egy önköltséges kiadó. Ott is lehet próbálkozni.

Valamint, ha nem szánsz rá pénzt, akkor maradnak a pályázatok. Itt egy blogoldal, ahol figyelik az irodalmi pályázatokat:

[link]

Sok sikert!

N. (egy sorstárs :))

2009. aug. 26. 14:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2009. aug. 26. 16:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia, az első válaszoló vagyok, és megjegyzem, egy kiadóban dolgozom, bár mi nem könyvekkel foglalkozunk.

"Az első válaszoló csupán nagyon... na mindegy:)"

Ne haragudj, ha bántóra sikerült, de nem vagyok haverod, hogy arra biztassalak, adj ki könyvet, mert ez a három mondatod is árasztja magából a felfedezetlen tehetséget. Legközelebb majd annyit írok, hogy hajrá, hátha azzal ki leszel segítve. Ez nem jelenti azt, hogy a könyved, amit írtál, rossz, csak tudnod kell, hogy ez a szakma kemény, és gyakran még a legjobb könyvek fogadtatása is kétes, vagy egyátalán nem éri el a kívánt közönséget (ez pedig egy hatalmas buktát jelent).

Amúgy konkrétan arra gondoltam, - bár tény, hogy ez nem a mondatalkotáshoz kapcsolódik teljesen - hogy a helyesírásodon van mit csiszolni, és ha szabad ezt mondani egy on-line írásra, a "külalakon". Ha ezt tényleg komolyan akarod csinálni, ne használj hatmillió szmájlit jófejkedésnek, mert egyszerűen kénytelen vagyok arra asszociálni, hogy te is valami 15 éves önjelölt írópalánta vagy egy halál sablonos, 100 oldalas word dokumentummal.

"Sorstársak", lehet lepontozni! :) Nem tudom, miért esik rosszul, ha valaki megmondja, min kell javítanod, főleg, ha azt állítod, hogy bírod a kritikát...

2009. aug. 27. 20:07
 17/18 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: akármit mondasz... nem haragszok. Nincs semmilyen hátsó szándék abban, amit most írok, de ha nem könyvekkel foglalkozol, mivel? És NEM MELLESLEG ezt csak kérdeztem. Mellesleg pedig, tényleg köszönöm a választ. Így, ismeretlenül tökéletesen nehéz kiismerni egy... valakit.
2009. aug. 28. 10:31
 18/18 A kérdező kommentje:
Ja és most magamra gondoltam :):):):):) (MOSOLYGÓ ARCOT AZÉRT IS!!!:)
2009. aug. 28. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!