Hogyan adhatok ki egy könyvet?
A holnapmagazinon szerzőtársakat keresnek, de önálló kötet kiadatására is van lehetőség (nem ismerem az árakat):
A novumverlag is egy önköltséges kiadó. Ott is lehet próbálkozni.
Valamint, ha nem szánsz rá pénzt, akkor maradnak a pályázatok. Itt egy blogoldal, ahol figyelik az irodalmi pályázatokat:
Sok sikert!
N. (egy sorstárs :))
Szia, az első válaszoló vagyok, és megjegyzem, egy kiadóban dolgozom, bár mi nem könyvekkel foglalkozunk.
"Az első válaszoló csupán nagyon... na mindegy:)"
Ne haragudj, ha bántóra sikerült, de nem vagyok haverod, hogy arra biztassalak, adj ki könyvet, mert ez a három mondatod is árasztja magából a felfedezetlen tehetséget. Legközelebb majd annyit írok, hogy hajrá, hátha azzal ki leszel segítve. Ez nem jelenti azt, hogy a könyved, amit írtál, rossz, csak tudnod kell, hogy ez a szakma kemény, és gyakran még a legjobb könyvek fogadtatása is kétes, vagy egyátalán nem éri el a kívánt közönséget (ez pedig egy hatalmas buktát jelent).
Amúgy konkrétan arra gondoltam, - bár tény, hogy ez nem a mondatalkotáshoz kapcsolódik teljesen - hogy a helyesírásodon van mit csiszolni, és ha szabad ezt mondani egy on-line írásra, a "külalakon". Ha ezt tényleg komolyan akarod csinálni, ne használj hatmillió szmájlit jófejkedésnek, mert egyszerűen kénytelen vagyok arra asszociálni, hogy te is valami 15 éves önjelölt írópalánta vagy egy halál sablonos, 100 oldalas word dokumentummal.
"Sorstársak", lehet lepontozni! :) Nem tudom, miért esik rosszul, ha valaki megmondja, min kell javítanod, főleg, ha azt állítod, hogy bírod a kritikát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!