Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan adhatok ki egy könyvet?

Hogyan adhatok ki egy könyvet?

Figyelt kérdés
Írok egy könyvet, és szeretném kiadni! Szeretném, ha valaki venné a fáradtságot, és szépen, részletesen, ahogy az igaz, s úgy is van, leírná nekem, hogy mi a módja annak, hogy kiadjak egy könyvet... köszönöm! :):):)
2009. aug. 25. 17:20
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja és még valami! Az E-mailomra várom (is, ha nektek így jó) a választ, csakhogy ne legyen az oldal túl terhelve... de ha valaki itt írja meg a választ, nekem az is tökéletesen megfelel... bocsi:S Köszönöm előre is!
2009. aug. 25. 17:21
 2/18 anonim ***** válasza:
58%

Például csiszolhatál a mondatalkotási készségeden, mert engem a kérdés feltétele nem győzött meg arról, hogy te tudnál úgy, és olyan könyvet írni, amit szívesen elolvasnék.

Két lehetőséged van: Az első, hogy házalsz a könyved kéziratával kisebb-nagyobb kiadóknál, abban a reményben, hogy valaki meglátja benned a potenciát és felkarol.

A második, hogy ún. szerzői kiadványt készítesz, vannak külön erre szakosodott, legalább is nagy részben ezzel foglalkozó kisnyomdák. Ebben az esetben a költségek téged terhelnek, de a kutyát sem fogja érdekelni, hogy jó-e, amit csinálsz, gyakorlatilag akármilyen szutykot kinyomtatnak a pénzedért. Az elkészült könyv terjesztéséért is te válsz felelőssé (ha nem fizetsz valamilyen reklmáért, eladhatod apunak, anyunak, és a haveroknak, de jó :)).

2009. aug. 25. 19:01
 3/18 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ez sehogy sem értelmes: "és szépen, részletesen, ahogy az igaz, s úgy is van, leírná nekem, hogy mi a módja annak, hogy kiadjak egy könyvet."
2009. aug. 25. 19:06
 4/18 anonim ***** válasza:
OFF nekem viszont tetszik ahogy megfogalmazta :]
2009. aug. 25. 19:19
 5/18 anonim ***** válasza:
Most mi van a mondatalkotásával? Stilisztikailag ez tökéletes megfogalmazás.
2009. aug. 25. 20:03
 6/18 anonim ***** válasza:
Milyen mail-ed van ? Mert nem mindegyikre tudok küldeni üzenetet. Egyszerűen nem megy át.
2009. aug. 25. 20:10
 7/18 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Egy kicsit rosszul esett, hogy így reagáltatok, de természetesen egyetlen szót sem szólhatok, mert kaptam választ, nem is egyet, hanem ötöt, s ezt nagyon szépen köszönöm! Ami a könyvírást illeti... mindegy:)
2009. aug. 26. 10:26
 8/18 A kérdező kommentje:
Mindazon által, azoknak nagyon köszönöm a választ, akiknek... tetszett az, hogyan tettem fel a kérdést/kérésemet...
2009. aug. 26. 10:27
 9/18 A kérdező kommentje:
lenardtroland@index.hu
2009. aug. 26. 10:27
 10/18 A kérdező kommentje:
Mellesleg az első válaszolónak írom ezt: annak ellenére, hogy ismeretlenül ilyet írt, nagyon köszönöm a választ neki is. Igen, bizonyos dolgokkal tisztában voltam, amiket te leírtál nekem... csak egy kicsit rossz volt, ahogyan írtad. De ez az én hibám, légyszíves ezért ne küldj el a francba - csak egyszerűen nem bírom a kritikát... :)
2009. aug. 26. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!