Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti olvastatok már ilyen...

Ti olvastatok már ilyen életmódkönyveket? Segített megváltoztatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy ezek a könyvek segítettek valakinek jobban kiismerni az embereket, magukat, környezetüket? Segített megváltoztatni valamilyen módon az életed? Tudom, hogy nem egy könyv miatt fog valakinek jobbra fordulni az élete, de valamilyen útmutatást tud adni, így az ehhez hasonló kötekedő, okoskodó kommentekből nem kérek.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 30. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

"Tudom, hogy nem egy könyv miatt fog valakinek jobbra fordulni az élete, de valamilyen útmutatást tud adni"

Saját magad válaszoltad meg a kérdésed. Ennyire jó vagy.

2012. dec. 30. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Én azért tartom veszélyesenek az ilyet, mert sok könyv inkább szenció hajhász, mint sem hasznosítani lehet.

Én azt mondanám: csak akkor olvasd ha van egészséges kritikád, mert sok marhaság is van.

És még valami: a másik veszély, hogy egy könyv nem képes minden magatartás formát felsorolni és elemezni ezért pár sablont felállít és azt tárgyalja. Ezek után viszont sok ember is képes sablonokban gondolkodni. Ez pedig azért zavaró, mert akinek eddig nem voltak ilyen gondjai annak az elméje szabadon szállt és létezett. Ezután meg mintha az egészet egy dobozba zárnánk. Ő is próbálja akaratlanul is ráhúzni a kilséket a környezetére.

Nekem ennyi tapasztalatom van és tanácsom.

2012. dec. 30. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:

"az ehhez hasonló kötekedő, okoskodó kommentekből nem kérek."

Hidd el kedves kérdező, hogy neked bizony erre is szükséged van/lenne. Ahogyan még sok másra is. A hiba valószínűleg benned van. Ha szükséges, változtass. Vagy bújj el a magad által felépített kis világodban, te döntesz. (mivel semmit nem lehet tudni a problémáidról, egyébről-így csak ennyivel tudok hozzájárulni a problémád megoldásához)

2012. dec. 30. 13:07
 4/6 anonim válasza:

Szia! Nekem Andrew Matthews konyvei jottek be, tetszik hogy nem ilyen istápolos-jajjteszegeny stilusu hanem inkabb pofon vag, ez szerintem sokkal tobbet segit ha az ember eppen nem lat ki a godorbol. Nekem tenyleg segitett, de igazsag szerint nem kellett volna konyv ha meghallgatom korulottem az embereket, dehat akkor es ott nem akartam en senkit se latni se hallani, plane meghallgatni.

Tobb konyve van, az Elj vidaman! a legjobb szerintem minden helyzetre, nagyon jol lehet a sajat igenyeidre formalni a tanacsait (mashogy nem tudom elmagyarazni bocs:D ) sok sikert!

2012. dec. 30. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! En eleg sok ilyen konyvet olvastam,talan tul sokat is.Bar vannak hasznos informaciok ezekben a konyvekben, legtobbjuk alapja csupan az irok altal kitalalt nem bizonyitott modszerek vagy masok kiserleteinek a felreertelmezese.

Ha mindenaron "self-help" konyvet akarsz olvasni melegen ajanlom Richard Wiseman "59 masodperc" c konyvet.

Itt talalsz egy rovid leirast:

[link]

2012. dec. 30. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, segített.

Megtanultam, hogy a férfi és nő, hogy működik, mi a szerelem, a testbeszédről is sokat olvastam.

Szóval érdemes vadászni, hogy értelmeset olvasson az ember, ne egy Blikk szintű olvasmányt vegye a kezébe.

Persze nem mondom, nem mindenkire lehet ráhúzni mindent , vannak kivételek, de az emberek többségére sok minden igaz.

Pl. ők nagyon jók: [link]

[link]

[link]

2012. dec. 30. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!