Miért élünk ilyen undorító világban?
rajcziz.....van abban sok igazság amit mondasz, csak egyet felejtesz el: hogy minek mi a következménye!
Én sem vagyok híve az örökös búskomorságnak, de az emberek egyszerűen nem reagálnak semmire, csak ha a saját bőrükön érzik a csapásokat, vagy a legsúlyosabb szidalmakat!
Nem pártolom én sem hogy sírjunk egymás vállán, mert az tényleg nem visz előre....de a jelen időkben óriási hiba elültetni azt az emberek fejében, hogy minden rendben van, minden OK, majd ráérünk lazítani, majd megoldjuk, stb...A lehető legsúlyosabbnak kell mutatni a dolgot (mert egyébként az is), talán ez aktivizálja az amúgy teljesen ellustult embert, mert más biztos hogy nem! (Jó példa egyébként az ószövetségi próféták, akik azért szidták-gyalázták a népet egyfolytában, hogy ettől legalább ébredjen fel).....
Mellesleg aki azt írta, hogy a cigány legalább szemből támad, hát...óriási tévedés :) A cigánnyal az a baj, hogy szemből is, meg hátulról is....amelyikről azt hiszed h rendes, az "csak" meglop......
Mellesleg aki azt írta, hogy a cigány legalább szemből támad, hát...óriási tévedés :) A cigánnyal az a baj, hogy szemből is, meg hátulról is....amelyikről azt hiszed h rendes, az "csak" meglop
Ez is valóban igaz ahogy az is hoyg az ember csak magában bízhat sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!