Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért élünk ilyen undorító...

Miért élünk ilyen undorító világban?

Figyelt kérdés
Hányok az egésztől.

2012. dec. 29. 14:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

rajcziz.....van abban sok igazság amit mondasz, csak egyet felejtesz el: hogy minek mi a következménye!

Én sem vagyok híve az örökös búskomorságnak, de az emberek egyszerűen nem reagálnak semmire, csak ha a saját bőrükön érzik a csapásokat, vagy a legsúlyosabb szidalmakat!

Nem pártolom én sem hogy sírjunk egymás vállán, mert az tényleg nem visz előre....de a jelen időkben óriási hiba elültetni azt az emberek fejében, hogy minden rendben van, minden OK, majd ráérünk lazítani, majd megoldjuk, stb...A lehető legsúlyosabbnak kell mutatni a dolgot (mert egyébként az is), talán ez aktivizálja az amúgy teljesen ellustult embert, mert más biztos hogy nem! (Jó példa egyébként az ószövetségi próféták, akik azért szidták-gyalázták a népet egyfolytában, hogy ettől legalább ébredjen fel).....

Mellesleg aki azt írta, hogy a cigány legalább szemből támad, hát...óriási tévedés :) A cigánnyal az a baj, hogy szemből is, meg hátulról is....amelyikről azt hiszed h rendes, az "csak" meglop......

2012. dec. 30. 23:24
 22/24 A kérdező kommentje:
tigi5 Hű de jó nekünk.A cigány van olyan korrekt,hogy szemtől szembe késel meg az utcán,de rendes.Persze azt is csak akkor,ha sokan vannak,egyedül ugyanúgy nyalizna.
2012. dec. 31. 11:08
 23/24 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a rendszer idővel össze fog omlani.Egyre gonoszabb a világ és csak még rosszabb lesz minden,ha majd az életünkért kell küzdeni.
2012. dec. 31. 11:09
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg aki azt írta, hogy a cigány legalább szemből támad, hát...óriási tévedés :) A cigánnyal az a baj, hogy szemből is, meg hátulról is....amelyikről azt hiszed h rendes, az "csak" meglop

Ez is valóban igaz ahogy az is hoyg az ember csak magában bízhat sajnos!

2012. dec. 31. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!