Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem undorító az, ami most...

Nem undorító az, ami most megy a Való Világban?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy Bécike és az egész tábora tele lett önbizalommal, de hogy a Jerzy mire fel lett ilyen bátor, azt nem tudom. Az meg a másik, hogy a Gigi beküldte a bátyját...

Meg a Laci mint egy idegbeteg. Vigye ki az Alekoszt vagy az Évát, szerintem mindkettő ellen kiesne. Mindenki ennyire félt Olivértől? Nem érzik magukat szánalmasnak?

2011. febr. 14. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
De, és aki máshogy gondolja nah az még náluk is szánalmasabb
2011. febr. 14. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Szánalmasak úgy ahogy vannak. Csak azt nem értem, hogy hogy lehet hogy ennyire nem érzik gáznak ezt... ennyire nem tudják, hogy ebből valószínűleg mindenkinek az jön le, hogy féltek az Olivértől és most hogy elment hirtelen nagy lett a szájuk? Ott van pl. a Gombi, meg se szólalt eddig most meg nem tudom mit képzel magáról. Undorítóan viselkednek mind az 5-en.
2011. febr. 14. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kicsit gáz hogy majdnem mindenkinek nagy lett a szája,még annak is aki meg sem szólalt.Ennyire látnványosan nem kéne lenézni a másik csapatot.Amúgy ha tetszik ha nem azért Olivér is viselkedett bunkon meg ezek sem voltak szentek szóval nem kell annyira sajnálni sem az Éváékat.Amúgy ÉVa viselkedése szánalmas volt,ennyire egy undorito hányadék egy nőt még nem láttam,a pofavágásai meg hogy köpköd nem valami nöies megnyilvánulás,amugy kicsit többet iszik a kelleténél.

Tényleg itt jön ki h tartottak Olivértöl.Amúgy szerintem amikor itt egymásnak estek mindekibe volt pia rendesen.

2011. febr. 14. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Szentem is be volt b*szva szinte mind.
2011. febr. 14. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Az Olivertol nagyon feltek. senki meg sem szolalt. Jerzy es Gombi egyszeruen szanalmas viselkedessel leptek elo. Laci es Beci akik annyira utaltak a taktikazast, akkor most minek lepnek Oli nyomdokaiba? X-re tesszuk a jeleket, hogy vigyuk ki Aleket es Evat.
2011. febr. 14. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!