Nem undorító az, ami most megy a Való Világban?
Úgy látom, hogy Bécike és az egész tábora tele lett önbizalommal, de hogy a Jerzy mire fel lett ilyen bátor, azt nem tudom. Az meg a másik, hogy a Gigi beküldte a bátyját...
Meg a Laci mint egy idegbeteg. Vigye ki az Alekoszt vagy az Évát, szerintem mindkettő ellen kiesne. Mindenki ennyire félt Olivértől? Nem érzik magukat szánalmasnak?
Szerintem is kicsit gáz hogy majdnem mindenkinek nagy lett a szája,még annak is aki meg sem szólalt.Ennyire látnványosan nem kéne lenézni a másik csapatot.Amúgy ha tetszik ha nem azért Olivér is viselkedett bunkon meg ezek sem voltak szentek szóval nem kell annyira sajnálni sem az Éváékat.Amúgy ÉVa viselkedése szánalmas volt,ennyire egy undorito hányadék egy nőt még nem láttam,a pofavágásai meg hogy köpköd nem valami nöies megnyilvánulás,amugy kicsit többet iszik a kelleténél.
Tényleg itt jön ki h tartottak Olivértöl.Amúgy szerintem amikor itt egymásnak estek mindekibe volt pia rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!