Normális, hogy félek?
Anorexiás vagyok. Pár hete (még szünet előtt) kiderült. Az osztályom nagy része megtudta. Félek vissza menni. Izgulok, hogy mit fognak mondani gondolni. Félek, hogy összesúgnak a hátam mögött, hogy csúfolnak és cikiznek majd.
14L
Nem szeretnélek elkeseríteni, de biztos hogy lesz olyan ki csúfolni fog, sajnos ez a korosztály ilyen. Főleg hogy manapság az anorexia divatbetegég lett.
Egyszerűen ne törődj velük, semmi közük hozzá hogy miért vagy az, és kicsúfolni sincs joguk. Attól még hogy pár hülyegyereknek az a szórakozás, hogy téged szekálnak, nyugodtan járj iskolába, aki olyan hülye mint ők, azokat csak sajnálni lehet.
A barátaid biztos megértik, és a barátokra mindig számíthat az ember.
Én depresszió miatt fogytam rengeteget. Rengeteg megjegyzést kapok most is, hogy ha nem eszek pl, akkor biztos azért mert vigyázni akarok a vonalaimra. Az fel sem merül bennük, hogy talán nem is vagyok éhes. Mindig van egy másik oldal, amit a csúfolódok nem ismernek, ezért könnyű a dolguk.
ez furi, én még úgy tudom hogy éppenhogy a kövéreket szokták csúfolni, szóval ha téged bántanak legalább viszavághatsz hogy te legalább nem vagy hájas disznó..
amúgy biztos lesz aki megtalál ezzel, de inkább magaddal foglalkozz ne velük.
Hát igen, a gyerekek szoktak csúfolódni.
Elárulok egy hatásos taktikát, ha ez előfordul.
A megsértődés csak olaj a tűzre, de ha velük nevetsz, esetleg kissé még tódítod is, akkor hamar megunják, leszálnak rólad és megértik, ha egyébként ez nem fordulna elő. Készülj kicsit, ne félj, vedd viccesre a figurát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!