Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálják annyira a zsidókat?

Miért utálják annyira a zsidókat?

Figyelt kérdés
Nem értem PL a "neonácikat"ők elvileg azért utálják a zsidókat mert a vérükbe van a pénz és felsőbbrendűek az európaikaknál,és azt állítják a fehér népről hogy az a legtökéletesebb nép és el kell taposni a zsidókat.De a cigányokat viszont alsóbbrendünek tartják de őket is utálják.MIÉRT VAN EZ???

2012. dec. 26. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
ezt honnan is vesszük, hogy a zsidókat Egyiptomból kiűzték, és főleg, hogy ezt azért, mert nem voltak hajlandóak földet művelni?
2012. dec. 30. 16:11
 12/15 Nofret ***** válasza:

Természetesen onnan, ahonnan azt vesszük,hogy Hitler őrült volt,Mózes egy égő csipkebokorral beszélgetett,vagy éppen hogy több millió zsidót mészároltak le ok nélkül a világháborúban.

Mindent a könyvekből.Remélem nem feltételezed valakiről is,hogy több ezer éves.vagy akár több száz.így nem is értem a kérdésed:D:D

2013. jan. 6. 00:23
 13/15 anonim ***** válasza:

pont ez volt a kérdés, hogy ilyen könyvekből. És azok a könyvek milyen fennmaradt történelmi írásos emlékekre alapozzák ezt az állítást.

Mert hogy az én olvasmányaim szerint az egész "egyiptomi fogságra" sincs semmmiféle történelmi bizonyíték, hogy egyáltalán a zsidók valóban Egyiptomban éltek volna egy ideig, nem hogy annak okairól, hogy ha igen, akkor miért vándoroltak el onnan.

Az egyetlen "történelmi" emlék, ami erről említést tesz, az a Tóra, amiben vagy hisz az ember, vagy nem, mindenesetre még abban is nagyon nem az a sztori van, amit te vázoltál.

Ezért kérdeztem, hogy mégis mire alapozod ezt a kijelentésedet, mert jóhiszeműen először azt tételezem fel az emberekről, hogy ha kijelentenek valamit, akkor azt azért teszik, mert kellően alá is tudják támasztani, nem csak hasból irkálnak, vagy innen-onnan összehallott dolgokkal dobálóznak.

2013. jan. 6. 13:50
 14/15 anonim válasza:
A zsidok szemetek,megszálják az országot(politikailag),politikai csődbe viszik,hazudnak,pénzéhesek,övék a média a bankok,és 1 uj izraelt akarnak Magyarországból
2013. ápr. 17. 09:12
 15/15 A kérdező kommentje:
A legutóbbi válaszolónak csak annyit szeretnék mondani hogy tudjuk rosszul mennek a politikai dolgok MO-n de ezért nem biztos hogy mindig a zsidókat kell hibáztatni..ausztriába és németországban(gazdag, jó országok)nincs ekkora probléma pedig talán ott több is a zsidó
2013. ápr. 20. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!