Miért utálják annyira a zsidókat?
Természetesen onnan, ahonnan azt vesszük,hogy Hitler őrült volt,Mózes egy égő csipkebokorral beszélgetett,vagy éppen hogy több millió zsidót mészároltak le ok nélkül a világháborúban.
Mindent a könyvekből.Remélem nem feltételezed valakiről is,hogy több ezer éves.vagy akár több száz.így nem is értem a kérdésed:D:D
pont ez volt a kérdés, hogy ilyen könyvekből. És azok a könyvek milyen fennmaradt történelmi írásos emlékekre alapozzák ezt az állítást.
Mert hogy az én olvasmányaim szerint az egész "egyiptomi fogságra" sincs semmmiféle történelmi bizonyíték, hogy egyáltalán a zsidók valóban Egyiptomban éltek volna egy ideig, nem hogy annak okairól, hogy ha igen, akkor miért vándoroltak el onnan.
Az egyetlen "történelmi" emlék, ami erről említést tesz, az a Tóra, amiben vagy hisz az ember, vagy nem, mindenesetre még abban is nagyon nem az a sztori van, amit te vázoltál.
Ezért kérdeztem, hogy mégis mire alapozod ezt a kijelentésedet, mert jóhiszeműen először azt tételezem fel az emberekről, hogy ha kijelentenek valamit, akkor azt azért teszik, mert kellően alá is tudják támasztani, nem csak hasból irkálnak, vagy innen-onnan összehallott dolgokkal dobálóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!