Te hogyan csinálnád?

Figyelt kérdés

Szeretnék minél többet megtudni a világról:

-a Földről

-a különböző országokról (tájaikról, hol-milyen fontos és híres nevezetességek, látványosságok vannak)

-nyelvet tanulni

-általános történelmet ismerni.

Persze millió dolog van, nem is megtanulni készülöm ezeket, csak szeretnék minél több mindent megismerni, megtudni.

Hogyan érdemes hozzáfogni?

L

2012. dec. 26. 21:17
 1/1 anonim válasza:

Én sokat néztem National G-t, Spectrumot és Discoveryt. Sok filmet néztem régen, ami természetben játszódott (pl. Út a vadonba). Így lettek kedvenc tájaim is. Volt célom már keresni a neten. Használtam a google mapst, körülnéztem mindenhol, ami eszembe jutott. Volt, hogy beültem könyvtárba és ilyen könyveket lapozgattam.

Vannak utazó filmek, amik bemutatnak népeket, szokásokat. Nézd végig Pl a spectrum adásait, akkor meg tudod melyik az a film, ami kultúrákat mutat be. Én a Long way round, long way down-t nagyon szerettem. Jobban leköti a figyelmet, mint egy száraz doksi film. :) embere válogatja

Nyelvtanulás? Tanulj szavakat, nézz az adott nyelven magyar feliratos filmet, gyakorolj mondatokat alkotni. Ismételj sokat. Beezélj hangosan, ne csak agyban. Figyeld a kiejtést és utánozd.

Ha tudsz, akkor utazz mindenképp.

2012. dec. 28. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!