Érdemes Twitterezni?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. A baráti körömből senkinek sincs twittere, de én ilyen Tumblr, Instagram fan vagyok és arra gondoltam, hogy Twitterezni kellene. A Facebookot nem szeretem, azon túl sok tömeny sz**ság van. Viszont nem tudom, hogy ha elkezdek kiírni pár dolgot, pl.: mekiben a barátokkal egy kimerítő vásárlás után. akkor ennek van e értelme. Sokan azt mondják, hogy csak a sztárok miatt jó, az átlagember senkit sem érdekel. (követők!!) Ja és még annyi, hogy mivel a követők nagy része amerikai, hülyeség angolul írni a twitteket? Egyébként a nyelvet imádom, jól megy. Más is csinálja ezt?
2012. dec. 26. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem nem nagyon

mivel nagyon kevés magyar twitterezik - minimális

még a tinik sem csinálják

csak a fb-ot

a twitter inkább angolszászéknál használatos cucc

ha átlagember vagy, akkor felesleges...

ha nem magyarul csinálod az más tészta persze

lehet hogy jó móka

de lehet hogy mégsem

2012. dec. 26. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
A twitter arra jó, hogy új dolgokat osszon meg egy társaság vagy akárki. Twitterezni megéri(számomra). Én nem arra használom, mint sok idióta, hogy megossza: wc-n voltam most.. meg ez volt a reggelim, meg ide megyek, meg odamegyek. Én követem pl. a forbes, vagy popsci-t stb.. Mivel érdekel a tudomány, technológia, az egészségügy ezért követek olyan oldalakat amelyek ezzel a témával foglalkoznak. Ja és persze egy-két zenei producert is, így tudom milyen új zenével rukkolnak elő. Facebookról töröltem magam. Nagy szám volt, de tele van überf*szságokkal, a kapcsolataimat tartom az élő világban, bulizz, tanulj és ne legyen azért facebookod, hogy bugyuta képeket tölts rá fel, majd kiírod, hogy LÁJK. Az ilyen oldalak jók reklámra, épp egy fotóssal beszéltem. Ő is ezen a véleményen volt. Neki jó, hogy van, mert reklám. Tartsd a kapcsolataid élőben, sokkal nagyobb élmények várnak, mint hogy kapsz egy lájk-ot. Biztosan hallottad pamkutyának a gangam style-os paródiát. Hát elmondom egyiket sem psy-t, sem pamkutyát nem szeretem, de a szövegében van VALAMI!
2012. dec. 28. 13:37
 3/4 anonim válasza:
Szia nekem van twitterem és nagyon szeretem. Szinte az összes sztárt el lehet rajta érni, és jobb mint a facebook szerintem :) 14L
2012. dec. 30. 08:49
 4/4 anonim válasza:
Én azért regisztráltam fel egy hónapja, mert a Supernaturalből az egyik színész olyan nagy (és jó) twitterező, hogy egy különepizódban beleírták, hogy twitterezik, és a tweetjei a rész adásba kerülésekor valóban meg is jelentek a profilján :) Szóval érdekelni kezdett a dolog, és most karácsonykor kezdtem el ténylegesen foglalkozni vele. Nagy sorozzat-fan vagyok, viszont az angol nem megy annyira, ezért nagy felirat-fan is vagyok - e két területen találtam jópárat, akiket szívesen követek (a feliratkészítőknek általában van twittere). Nekem nagyon tetszik. Amúgy én is tumblrozom, függő vagyok :D
2012. dec. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!