Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a karácsonyi...

Mit gondoltok a karácsonyi médiáról? Miket érdemes nézni? A télapu és társai már hagyomány? És miért?

Figyelt kérdés
Érdekel nagyon a téma, szóval hogyha van hozzáfűzni valótok vajon miért is éri meg levetíteni ezredszerre és ugyanazt a filmet, mi hozza a hangulatot, ill. miket érdemes nézni karácsonykor annak aki esetleg egyedül van és nincs családja.. vélemények?:)

2012. dec. 24. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet annyira trágya műsort készíteni, hogy a fél ország ne gúvadna a tv előtt, kár energiát feccölni a jó műsorokba, nem igaz? Te is találj ki valami értelmesebbet a tv-nézésnél :) Előtted a net, a világ minden információjával! Vagy ha még fel tudod emelni a hátsódat, akkor menj el kirándulni, bringázni.
2012. dec. 24. 23:41
 2/6 anonim ***** válasza:
hát, az a helyzet, hogy a Reszkessetek, betörőket már vagy 30-szor láttam, de szerintem még 30-szor biztosan meg fogom nézni :D Télapu 1-2 nálam ugyanez. Amúgy amikor ezek nincsenek, nemigen nézem a karácsonyi műsorokat, kivéve, ha tényleg valami jó megy, de ilyen nemigen fordul elő. Amúgy meg valahol elég szánalmas, hogy a karácsony a zabálás és a tévé előtt pöffeszkedés "ünnepévé" degradálódott :/ De hát ez van, a fogyasztói társadalomnak ez kell :) Szerintem ha megteheted, inkább szervezz egy hangulatos kis estét a hasonló helyzetben lévő barátokkal, legalább nem lesztek egyedül. ha pedig mindenképp filmet akarsz nézni, akkor inkább a neten keresgélj, mert a TV műsorok elég gyengécskék:)
2012. dec. 25. 00:34
 3/6 anonim ***** válasza:
amúgy az én karácsonyi programom például elég rendhagyó, épp biofizikát tanulok :D Ez is egy alternatíva, ha nagyon unatkozol ;) Jó kis Heisenberg-féle határozatlansági reláció, fincsi :D
2012. dec. 25. 00:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmit. Tölts le filmet internetről, azt érdemes nézni, és még köcsög reklámok sincsenek benne. Én holnap (vagyis ma) este fogom megnézni az egyik legjobb olasz rendező, Pasolini vallásos filmjét, úgy hogy egyáltalán nem vagyok vallásos. Nyiss a világra:)
2012. dec. 25. 00:58
 5/6 anonim ***** válasza:

A karácsonyi tévé műsor évek óta néhány kivételtől eltekintve tényleg iszonyú siralmas, mert agyba-főbe ismételgetnek. Nem hiszem el, hogy nem tudnak a repertoárba illeszteni újabb, még tévében nem leadott filmeket, mesefilmeket. A Kutyám, Jerry Lee, Maszk, Reszkessetek, betörők, Jégkorszak, stb. klassz filmek, de annyit adják, hogy már unalmas.

Én kettesben lakom az édesanyámmal, és ma délután valószínűleg társasjátékozni fogunk. Holnap meg egy barátnőm jön fel.

Szerintem, ha egyedül vagy Karácsonykor / egyébként nem lehet kellemes érzés /, akkor ismerősökkel kéne találkozót összehozni, főleg olyannal, akinek szintén nincs családja. Meg ott van az internet is, mint fentebb írták. Vagy este a kivilágított városban sétálgatni / ha nagyobb városban élsz /. Szóval, vannak azért alternatívák.

2012. dec. 25. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért adják évről-évre ugyanezeket a filmeket karácsonykor, mert egyrészt, már megvették a vetítési jogait x alkalomra/évre, és még nem járt le (ergo tök ingyen van a csatornának) vagy ha éppen újra meg kell vásárolni a vetítési jogot, az összeg egy rúd szalámi árával egyenlő kb, tehát nem pénz a csatornának. A csatorna próbál minél kevesebb befektetéssel minél több pénzt kaszálni a reklámbevételekből, mert gondolom a reklámozási árak főműsoridőben karácsonykor a csillagos égben járnak.

De ajánlok egy méltánytalanul hanyagolt filmet, nem kimondottan az az igazi karácsonyi film, de mégis ez is hordoz magában egy mélyebb értelmű üzenetet.

Fegyverszünet Karácsonyra

http://www.youtube.com/watch?v=zxLz0kGs9HE

2012. dec. 25. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!