Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátnőmnek szeretnék ajándéko...

Barátnőmnek szeretnék ajándékot készíteni a közös képeinkből számítógépen. én is lány vagyok. Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
Másik bnőmnek csináltam már képeinkből videót és a kedvenc zenéink voltak a háttérben. Meg most csináltam neki naptárat is. De ugyanezeket nem szeretném a másik bnőmnek is.
2012. dec. 25. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Van olyan lehetőség, hogy a közös képekből csinálnak miniatűr képeket, és a sok pici képet úgy helyezik egymás mellé, alá, hogy ha távolról ránézel az egészre, akkor a sok kicsi képből egy nagy kép jön ki.

Ilyesmi:

[link]

2012. dec. 25. 17:08
 2/5 A kérdező kommentje:

huhhh. ez nagyon jóó.:) csak nem hiszem,hogy lenne hozzá türelmem.

de köszönöm.♥

2012. dec. 25. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:
De csak beviszel egy rakás képet, és ők számítógéppel megcsinálják.
2012. dec. 25. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Kutass egy kicsit neten, lehet találni ingyenes / online generátort, ami összerakja neked.

[link]

2012. dec. 25. 20:24
 5/5 A kérdező kommentje:
óóó.köszönöm.:D ez nagyon jóó.azt hittem nekem kell.:D
2012. dec. 25. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!