Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért lennék emiatt homofób,...

Miért lennék emiatt homofób, és miért gyűlölném emiatt a melegeket?

Figyelt kérdés

Ne mtartom magam homofóbnak! Nem gyűlölöm a melegeket!

Van pár dolog amiben viszont nem értek egyet néhány meleggel és amik elvi dolgok nálam!

Éspedig:

Homokosok ne nevelhessenek gyereket, mert a gyereknek any és apa kell, ez a természetes és egészséges család alapja, éa gyermeknek ez szükséges az egészséges testi/lelki fejlődéshez.

Nem támogatom a pozitív diszkriminációt és a megkülönböztetést. Ne legyenek meleg flvonulások, mert obszcén, provokatív, és csak feszültséget kelt, és ráadásul a kultúrált és a töbséggel harmónikus együttélésre törekedő melegeknek is ártanak ezzel!

Nagyon provokatív és feszültségkeltő dologok még a melegolimpia, meleg étterem, meleg uszoda, és más kimondottan csak melegek számára fenntartott szórakozó és kultúrális helyek erőltetett létrehozása! Miért nem jó nekik a heterókakl együtt, miért kell ezzel is a különbségeket mélyíteni?

A házasságot mint ahogy a mai formájában létezik a nő és férfi között, ne köthessék meg a melegek. Ne létezhessenek meleg házaspárok, mert a házaspár fogalma nőt és férfit takar, és takart már több ezer éve is, és ez a normális, miért tévedett volna az emberiség több ezer éven át, é miért lennénk most okosabbak mint az őseink? (véleményem szerint butábbak vagyunk most mint a múltban)

Nagyjából ezek a dolgok azok amikben nem értek egyet a legtöbb meleggel. Más dologban nem zavar semm ivelük kapcsolatban és ahogy artam nem utálom őket, nem akarom bántani őket, sem kiközösíteni sem eltűntetni sem semmi ilyesmit, éljenek nyugodtan békességben a többi emberrel.

Ha így gondolkodom miért vagyok szerintük homofób meg gyülőlködő meg primitív meg sötét meg még számos negatív jelzőt is felsorolhatnék mait itt kapok és kapnak a hozzám hasonló véleménynel élő válaszolók?

Köszönöm a válaszokat!

Nemet, kort és szexuális irányultságot is írhat aki szeretne, és kérem a veszekedést az obszcén és trágár kifejezéseket mellőzzétek, és a gyűlölködést is! Kultúrált és normális hozzászólásokat várnék, mert én is kultúráltan kérdeztem!

2012. dec. 24. 00:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/367 anonim válasza:
70%

Szerintem te simán nem érzed át milyen érzés melegnek lenni persze hogy nem érzed hisz nem tudod de ha belegondolsz pl Én egy 18 éves meleg srác vagyok és jó tudni ha a párkapcsolatomnak egyszer vége lenne van lehetőségem ismerkedni vagy csak beszélgetni egy olyan helyen ahol több a hozzám hasonló személy pl étterem vagy szórakozóhely

a gyermek nevelésről pedig annyit írnék hogy sok az árva gyerek sajnos nem mindenkinek van családja :/ de ha van egy rendes akár meleg pár akinek van rá igénye vagy lehetősége hogy gyereket kapjon az mind a két félnek jó Pl az én nővérem leszbikus van 1 barátnője lassan 7 éve és van egy gyerekük is és bizony nagyon boldog a gyerek rendesen fejlődik törődnek vele stb

a felvonlásokról pedig annyit írnék hogy valahol meg kel mutatni a világnak hogy mi is létezünk lehet ez ahogy te írtad provokatív de ez csak nektek az azoknak akik félnek az ismeretlentől de ne feled a melegség nem választott dolog hanem született és a másik sok homofób nem tudja de melegeknek sok mindent lehet köszönni pl divat ki más teremtené vagy egyéb ehhez hasonló dolgokban a melegek sokkal jobbak mint a heterok

2012. dec. 24. 12:30
 22/367 anonim ***** válasza:
41%

Én Magyarországon melegfelvonulásra nem járok, mert olyan, mint a temetés. Én bulizni akarok. Nem akarok tüntetni semmiért, nem akarok elfogadtatni semmit, szimplán bulizni akarok!!!!!!

Ezért megyek Bécsbe mindig.

Az év legnagyobb partija, de a magyaroknak ezt is el kellett rontaniuk.

2012. dec. 24. 12:34
 23/367 anonim ***** válasza:
76%

12:53 Vagy mégis van valami abban a fránya genetikában, ami igazolja, hogy ha az egyik testvér meleg, akkor a másik nagyobb valószínűséggel az... persze gondolom, nem hagyod, hogy a tények elhomályosítsák tisztánlátásod.

De ha tudnál linket hozni az általad emlegetett "kutatásokra", azt megköszönném.

2012. dec. 24. 13:13
 24/367 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, azért vagy homofób, mert az állításaidra tökéletesen logikus, józan ésszel felfogható cáfolatok léteznek, amiket valszeg már itt is leírtak ezerszer, de te csak mondod a magadét. Makacsul, irracionálisan ragaszkodsz az előítéleteidhez, megkeserítve ezáltal a melegek életét: homofób vagy.
2012. dec. 24. 13:20
 25/367 anonim ***** válasza:
81%

Hát engem senki se molesztált és mégis meleg lettem. Egy normális családban nőttem. Volt egy csoporttársam lány, akit az apja kiskorában molesztált. Most ment férjhez. Hmm. Hogy is van ez akkor?

23 meleg F.

2012. dec. 24. 13:26
 26/367 anonim ***** válasza:
29%

"Kérdező, azért vagy homofób, mert az állításaidra tökéletesen logikus, józan ésszel felfogható cáfolatok léteznek"

Semmiféle cáfolat nem létezik. Egyáltalán, ebben az egész homoszexualitás témában szinte semmiféle tudományos tény nem áll rendelkezésre, ezt jobb, ha elhiszitek, aki mást mond, az hazudik.

Nem tudják még azt sem, hogy mi okozza, találgatások vannak csak. Azonositottak már néhány tényezőt(gének, magzati korban a normálistól eltérő hormonszint), amik hajlamossá tehetnek erre embereket, de ennyi.

Arról meg pláne semmiféle tudományos eredmény nem született, hogy miként hat egy gyerekre az, ha két azonos nemü ember neveli. Tehát nem tudhatjuk, hogy jó-e ez, vagy rossz.

Egyáltalán, a hosszú távú társadalmi hatásairól sincs még fogalmunk sem, hogy mi lesz, ha pl. engedélyezzük a melegek házasságát.

Pont ezért én nem vagyok hajlandó eltürni, hogy a gyerekeket kisérleti patkánynak használják, mert ha esetleg kiderül, hogy mégis vannak negativ társadalmi/pszichológiai hatásai annak, hogy azonos nemü párok házasodnak és nevelnek gyerekeket, akkor:

- azokat a gyerekeket már nem fogjuk tudni megmenteni

- az esetleg negativ változásokat a társadalomban nem fogjuk tudni visszaforditani

2012. dec. 24. 14:36
 27/367 anonim ***** válasza:
76%

"Arról meg pláne semmiféle tudományos eredmény nem született, hogy miként hat egy gyerekre az, ha két azonos nemü ember neveli. Tehát nem tudhatjuk, hogy jó-e ez, vagy rossz."

Már írtam az előbb, hogy több országban generációk nőttek fel azonos nem szülők gyerekeként. Meg is vizsgálták a nagy részüket és megállapítható, hogy semmi bajuk.

A "kísérleti patkány" időszak már rég véget ért.

Ugyanez a házasság. Több országban már hosszú évek óta legális a melegházasság. Azon kívül, hogy hasznot hozott a gazdaságnak, más hatása nincsen.

2012. dec. 24. 14:47
 28/367 anonim ***** válasza:
74%

"Pont ezért én nem vagyok hajlandó eltürni, hogy a gyerekeket kisérleti patkánynak használják"

Mégis mit akarsz csinálni? Erőszakkal elrabolod a gyerekeket a szüleiktől?

Nem kell eltűrnöd semmit sem, mert semmi közöd hozzá.

2012. dec. 24. 14:49
 29/367 anonim ***** válasza:
20%

"Már írtam az előbb, hogy több országban generációk nőttek fel azonos nem szülők gyerekeként"

Irhatsz, amit akarsz, de ez szimplán hazugság. NINCS ilyen ország.

De tudod mit? Csak egyetlen ilyen országot mondj, ahol generációk nőttek fel igy. Ez ugye azt jelenti, hogy minimum két generáció óta(tehát cirka 50 éve) engedélyezve van a melegházasság, és a gyereknevelés. Erre qrvára kiváncsi lennék..

2012. dec. 24. 14:56
 30/367 IamME21 ***** válasza:
74%

nem tudom, hogy hallottad-e, de 1000 környékén spanyolországban összeadtak 2 férfit egy KERESZTÉNY! templomban. ez nem volt akkoriban nagy felháborodást keltő dolog. sőtt, rengeteg ókori civilizációban éltek együtt nők nőkkel és férfiak férfiakkal. ez az egész uátljunkmindentami különbőző s.zarság a kersztényelnyomás idején, a sötét középkorban kezdődött, és sajnos, tart a mai napig. láthatóan nem vagy homofób (szerencsére), csak konzervatív. a szüleim is azok, mégis szeretem őket. jogod van a saját véleményedhez, de attól függetlenül én még szeretném ezeket a jogokat, és szerintem meg is fogjuk őket kapni előbb-utóbb

19f meleg

2012. dec. 24. 16:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!