MIért találom Budapestet hangulatosabb városnak, mint a többit? Miért van, hogy csak ott tudom eltölteni értlemesen az időt?
Sokkal hangulatosabb,mint Pécs,POzsony,Nyitra,Komárom,DEbrecen.Nyitrára járok egyetmre,100 ezer lakosú város.de eléggé egyhangúnak tartom
Ha viszont Pestre megyek,előre számolom napokat,hogy mikor megyek
hat amiket irtál nekem egyi se tetszik.ami még emlitésre méltó Kecskemét és Györ.
én 7 évet éltem pesten és már hányok a kosztól a mocsoktól,a sok csövestöl,kunyerálostól az utcan,4-6 villamos extra gáz emberekkel,Blaharól,Nyugatiról nem is beszelnek,hányás egyszerüen az egész.
nem akarom elhinni hogy ebben jól érzi magat valaki.
pesten töltöttem az egyetemi éveimet, de csak a haveri társaságot bírtam ott. A többit nem.
a közlekedés borzasztó, kosz-kutyasz@r mindenhol stb stb
sokáig úgy gondoltam, hogy azért ilyen mert főváros... de laktam kint Londonban is és ég és föld. Pedig Londonra is mondanak sok rosszt.
BP egy igénytelen város.
A hangulatról volt szó, ökrök! Én voltam fent az elmúlt két napban egyik nap a Gellért-hegyen, tegnap a várban és igen hangulatos volt délután 2-7-ig mindkettő!
Még hasonló sincs a felsorolt apró vagy kis városokban, hogy a kilátásról ne is beszéljünk: a Duna a szebbnél-szebb hidakkal.
Nem vagyok pesti, volna mit alakítani a városon, de az egész ország egy nagy szarkupac ilyen vezetőkkel...
5: a hangulatot az egész város és a benne élők adják nem 1-1 épület, jellegzetesség.
Persze aki ezt nem érti annak kár magyarázni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!