Mit csináljunk 24-én egész nap?
Úgy alakult, hogy idén nem az én családommal töltjük a szentestét, hanem itthon maradunk a párommal, és az apukája átjön, hogy ne legyen szegény egyedül. Viszont átjön már délelőtt 10-11 körül. Az egy dolog, hogy én felteszem a levest főni, meg majd a húst a sütőbe, plusz feldíszítjük a karácsonyfát, de ezen kívül mást nem is kell csinálni egész nap.
Én úgy terveztem, hogy majd biztos átjön 4-5 körül, ajándékozunk, vacsizunk, beszélgetünk egy kicsit és ennyi. Erre az egész napot itt fogja tölteni. Ami nem zavar, nem az a baj, csak nem tudom, mit fogunk csinálni itt egész nap 3-an. Félek, halálra fogja/fogjuk magunkat unni esetleg.
Valami társasjáték vagy kártya, activity.
Filmezés.
Közben lehet esetleg forró borozni vagy ilyesmi,az megadja a hangulatot :)
Beszélgessetek, azzal ilyenkor egész napot el lehet ütni. Kérdezd a párod gyerekkoráról, az vicces tud lenni :)
Mi ilyenkor régi videókat meg fényképalbumokat nézünk, ez egy élmény, bár ti ezt nem tudjátok csinálni, mert gondolom nálatok nincsenek ilyen ereklyék, csak az apukánál.
Játszatok vmi felnőtt társassal.
Én is a fótóalbumot tudnám ajánlani.
Esetleh saga tea/forralt bor/forró csoki.
Kártya.
Jó beszélgetés.
Vmi kabaré show
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!