Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátnőm megharagudott rám...

Barátnőm megharagudott rám mert egy utálatos kis dög a kutyája. Miért fontosabb neki ő mint én?

Figyelt kérdés

Mielőtt szidnátok, én szeretem a kutyákat és más állatokat is de ezt az egyet nem. A barátnőm kis hoki kutyája ha belépek az ajtón jön nekem, harap, ugrik, alig érhetek hozzá a barátnőmhöz mert egyből jön és támad. Csak velem csinálja ezt. Eleinte türelmes voltam de már nem. Ma akkorát harapott, hogy nyoma is van és reflexből véletlenül bele rúgtam erre a barátnőm elkezdett velem kiabálni. Nevelje meg vagy csináljon vele valamit ha azt akarja, hogy menjek hozzá. Miért kell miatta veszekedni?

24/F

2012. dec. 20. 23:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
45%

Az én párom is jobban szereti nálam a kutyáját.

Pedig egy nagytestű kutyáról van szó, és egy (elvileg) felnőtt emberről (27éves)..Neki bármit hamarabb elnézne, mint nekem, sőt szerintem akkor is én lennék a hibás, ha pl. fellökne a kutya. Szeretem én is azt a kutyát, szóval nem haragszok a kutyára vagy ilyesmi. Ha kéne választani, jelenleg ott tartok, hogy a kutyát választanám a párom helyett valószínűleg. A kutya legalább nem bánt meg és nem kell szomorkodnom 2hetente miatta..:(

2013. jan. 11. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!