A legjobb barátnőm leszbikus?
Figyelt kérdés
19 évesek vagyunk, van egy legjobb barátnőm, neki soha nem tetszik semmilyen pasi, nem lehet vele semmi olyanról beszélni, hogy szexualitás, akarnak vele randizni a srácok, nem is rondák,de senkit nem enged közel magához. Az egyetemen a tanárjáért rajong, aki egy nő..szerinte ő a a mindenható, akiért szinte fanatikusan odavan. Nem tudom, hogy ez annak lehet-e a jele, hogy a másik csapatban játszik?2012. dec. 20. 22:30
2/11 A kérdező kommentje:
Jaj ő nem olyan, aki ilyesmiről beszél.
2012. dec. 20. 22:32
3/11 anonim válasza:
ti tényleg a legjobb barátok vagytok? És nem mered megkérdezni tőle?? Milyen barátság ez??
Amúgy meg. Én is ismerek ilyen nőt, és nem feltétlenül jelenti hogy leszbikus lenne...
5/11 anonim válasza:
Nem tudom, nem készültem gondolatolvasónak, nem is vagyok az.
6/11 anonim válasza:
Több mint érdekes. Fenn hordja az orrát, nyalizik a tanárnak. Valami stréber bölcsész lehet, annak perfekt.
7/11 A kérdező kommentje:
Fúj nem másznék rá, az ilyen dolgok taszítanak,nem akarom megkérdezni, mert ő kicsit prűd, de néha nem értem, hogy miért olyan, amilyen és ezért fordult meg ez a fejemben.
2012. dec. 20. 22:42
8/11 anonim válasza:
A legjobb barátnőm nekem is leszbikus. 16 évesen önként és dalolva jött elmondani hogy milyen a nemi identitása. Tudta hogy bármi lesz támogatni fogom. Neked is ezt kellene, bátorítanod illetve szóba hozni hogy nem-e a nők tetszenek neki esetleg. Barátnők között amúgy is szóba kerül a szex, legjobb barátnők között meg pláne ;) Sok sikert hozzá.
9/11 anonim válasza:
Nekem az a véleményem hogy még úgy nem érett meg igazán erre hogy készen álljon a pasizásra, a szerelemre. Vannak ilyen későn érő emberek. Én öcsémmel is ezvolt 21 éves koráig senkije nem volt, nagyon nem is foglalkozott a lányokkal. És 21 évesen összekerült egy lánnyal a gyakorlati helyén ahol össze is melegedtek és rátört a szerelem. A kapcsolatuk sajnos nem tartott sokáig, de utána olyan egy csajozós, bulizós gép lett, hogy azt senki nem nézte volna ki belőle. Azóta eltelt 3 év, van egy kapcsolata több mint másfél éves, és fél év múlva már egy boldog apuka lesz!
10/11 anonim válasza:
Remélem, hogy nem leszbikus. Egy idő után úgyis ki fog derülni, hogy mi az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!