Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen gonoszak a nők?...

Miért ilyen gonoszak a nők? Egy embernek nem jár második esély?

Figyelt kérdés
Középiskolás koromban elég husis voltam, vagyis nem kövér, de pont annyi felesleg volt rajtam, ami miatt 1-2 45 kilós lány gúnyolt. Eltelt 2 év és teljesen lefogytam 50 kilóra, sportos alakom lett, mert másoktól mindig azt hallottam, "olyan szép arca van, csak pár kilót kéne fogynia", nem akartam magamon támadási felületet. Egy ideje modellkedem és volt egy szépségverseny, ami miatt képek kerültek fel rólam a netre, konkrétan fb-ra és ez eljutott az egyik volt osztálytársamhoz, aki mindig lenézett. Odakommentelte, hogy "ez a lány nem így néz ki, ennél kövérebb, csak leretusálták, ne szavazzatok". Engem megmondom őszintén elkapott a sírógörcs, mert nem értem, felnőttünk, én sosem bántottam, miért nem tud méltón viselkedni? És arra buzdította az embereket, hogy ne szavazzanak rám, mert én egy tehén vagyok, mire férfiak is írták, hogy hát szerintük nagyon szép lány vagyok. Tudom, nem kéne ennyire a szívemre venni, de nem jár egy második esély? A rosszakaróim mindig tönkre fognak tenni, holott nem is ismernek? Fiúk sosem bántottak, csak a lányok, de igazából mindent kitaláltak rám, nem csak azt, hogy jaj, van rajta 10 kiló plusz.
2012. dec. 19. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük, inkább tartsd a súlyod. Bár az 50 elég kevésnek tűnik, nem tudom hány centi vagy.

Aztán majd 30-35 éves korodban nézd meg őket az osztálytalálkozón, hogy milyen az alakjuk...! ;-)

2012. dec. 19. 22:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem a nők gonoszak, hanem az, aki ezt írta neked, egy hülye p.csa.

Mások meg jókat írtak rólad. Tudom, hogy nehéz, de próbáld figyelmen kívül hagyni azt az idiótát.

2012. dec. 19. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem vedd figyelembe a gúnyolódós idiótákat. Nekem soha eszembe nem jutott volna megszólni senkit sem, ha nem érzi magát jól úgy, ahogy van, akkor úgyis le akar majd fogyni. Ha meg nem, hát nem :) Akkor ő így szép, és kész :)
2012. dec. 19. 22:46
 4/9 A kérdező kommentje:
168 centi vagyok. Nem csak ő ilyen, igazából nagyon sok ilyen osztálytársam volt, mindig az történt,hogy az iskolában piszkáltak és máshonnan voltak barátaim, akik szerettek. 18 éves koromra már annyira komplexusos voltam, hogy pánikbeteg lettem és el kellett járnom pszichiáterhez, nagyon nehéz volt, mire rendbe jött az életem, meg a magamról kialakított képem. Valamiért a lányok mindig azt mondták,hogy dagadt vagyok, meg nagyon csúnya, a fiúk meg dicsértek, de azt sosem vettem észre, csak a bántást.
2012. dec. 19. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

Egy jó tanács. Ha ilyen dolgokkal nem tudsz érzelmileg megbirkózni akkor soha ne akarj modell versenyeken részt venni, soha ne akarj modell vagy manöken lenni, mert ennél mocskosabb módon fognak eltaposni, és elsüllyedsz benne..

Ha már egy idétlen facebook játékverseny kikészít, akkor ez a modell világ nem neked való.. Akkor bizony nem jár második esély.

2012. dec. 19. 22:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Mióta elballagtam, pozitív dolgok történtek velem és helyreállt az önértékelésem. Gyerekként nehezebb volt feldolgozni, mikor a lányok mindig piszkáltak, de most 20 éves vagyok és van egy csomó barátom, szerelmem, akik mindenben támogatnak.

Azért esett rosszul, mert nem értem, hogy eltelt ennyi idő és van, aki még mindig csak fröcsögni tud.

2012. dec. 19. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
én odaírnám ennek a lánynak,amit nekünk leírtál, hogy miattuk lettél ilyen szép, mert az ilyen agyhalott barbibabák bántottak, és szép lettél. Mondhatod, hogy nem kell írigykedni, mutassa meg, hogy kell. Illetve, hogy neki nem kell félnie, rá nem vár retus, mert annyi agya van, mint amennyi kívülről látszik.
2012. dec. 19. 22:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"felnőttünk"

Tévedés! Te nőttél fel, ő pedig megmaradt egy nagy gyereknek.

A nők egy (sajnos jelentős) része amúgy is szereti fúrni a nőtársait, aláásni a tekintélyét, rosszakat pletykálni róla. Sajnos nagyon jellemző ez az alattomos, gusztustalan, visszataszító hadjárat.

A fotóid alá írd meg neki, hogy ha nem hiszi el, nézzen meg élőben. Egyébként meg ne irígykedjen, mert nem áll jól neki, csak lejáratja magát.

2012. dec. 20. 14:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Na mert a 45 kg az normális súly egy kamasznak :/

Rá se ránts! Irigy kutya az ilyen, nem kell vele foglalkozni. Fogod, letiltod, aztán soha viszont nem látásra.

2012. dec. 20. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!