Miért ilyen gonoszak a nők? Egy embernek nem jár második esély?
Ne foglalkozz velük, inkább tartsd a súlyod. Bár az 50 elég kevésnek tűnik, nem tudom hány centi vagy.
Aztán majd 30-35 éves korodban nézd meg őket az osztálytalálkozón, hogy milyen az alakjuk...! ;-)
Nem a nők gonoszak, hanem az, aki ezt írta neked, egy hülye p.csa.
Mások meg jókat írtak rólad. Tudom, hogy nehéz, de próbáld figyelmen kívül hagyni azt az idiótát.
Egy jó tanács. Ha ilyen dolgokkal nem tudsz érzelmileg megbirkózni akkor soha ne akarj modell versenyeken részt venni, soha ne akarj modell vagy manöken lenni, mert ennél mocskosabb módon fognak eltaposni, és elsüllyedsz benne..
Ha már egy idétlen facebook játékverseny kikészít, akkor ez a modell világ nem neked való.. Akkor bizony nem jár második esély.
Mióta elballagtam, pozitív dolgok történtek velem és helyreállt az önértékelésem. Gyerekként nehezebb volt feldolgozni, mikor a lányok mindig piszkáltak, de most 20 éves vagyok és van egy csomó barátom, szerelmem, akik mindenben támogatnak.
Azért esett rosszul, mert nem értem, hogy eltelt ennyi idő és van, aki még mindig csak fröcsögni tud.
"felnőttünk"
Tévedés! Te nőttél fel, ő pedig megmaradt egy nagy gyereknek.
A nők egy (sajnos jelentős) része amúgy is szereti fúrni a nőtársait, aláásni a tekintélyét, rosszakat pletykálni róla. Sajnos nagyon jellemző ez az alattomos, gusztustalan, visszataszító hadjárat.
A fotóid alá írd meg neki, hogy ha nem hiszi el, nézzen meg élőben. Egyébként meg ne irígykedjen, mert nem áll jól neki, csak lejáratja magát.
Na mert a 45 kg az normális súly egy kamasznak :/
Rá se ránts! Irigy kutya az ilyen, nem kell vele foglalkozni. Fogod, letiltod, aztán soha viszont nem látásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!